Wij zijn op zoek naar collega's

Wij zijn op zoek naar collega's


Het hele jaar door hebben we het druk, maar vooral in de aanloop naar de zomerperiode.

Daar zijn we heel dankbaar voor alleen is het wel erg hard werken om alle klanten tevreden te houden.

Het is tijd om de volgende stappen te nemen, zodat we de klanttevredenheid ook komend jaar weer hoog kunnen houden en daarom:


Zijn wij op zoek naar een enthousiaste 1e Monteur en Leerling monteur voor de montage van terrasoverkappingen en zonwering!

Hou je van afwisseling en vind je het leuk om lekker buiten te werken? Kan je goed samenwerken met collega’s en ben je op zoek naar een fijne werksfeer? Ben je oplossingsgericht en hou je er van om de handen uit de mouwen te steken? Heb je een echte “poten in de klei” mentaliteit, dan ben jij de collega die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Vanuit ons bedrijf in Gorinchem ga je op stap naar klanten in de regio, dit doe je meestal samen met een collega. Het kan voorkomen dat je een aantal dagen op één project aan het werk bent, maar de meeste dagen bestaan uit verschillende klussen.

Het is de bedoeling dat je vanuit huis met eigen vervoer naar Gorinchem komt en daar de bus klaarmaakt om te vertrekken. Ons assortiment bestaat uit terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken, insectenwering en raamdecoratie.

Het grootste gedeelte van de werkzaamheden zijn buiten, maar ook montage en voorbereiding binnen in de woning of werkplaats zijn mogelijk.


Wat verwachten we van je?

- Aangezien je het gezicht bent van ons bedrijf is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet. Ons bedrijf is gegroeid door de goede naamsbekendheid en hoge klantvriendelijkheid en dit ga jij versterken.- De meeste projecten zijn bij particuliere klanten en het zou dan ook erg fijn zijn als je goed met andere mensen om kan gaan. Werken, lachen en bouwen aan de toekomst, dat is het streven.- Het is een klein bedrijf waar we soms van je verwachten een stapje harder te lopen. Eigenlijk is het gewoon een knus en gezellig bedrijf waar we houden van een open en eerlijke mentaliteit.- Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit terrasoverkappingen en tuinkamers. Ervaring in de montage hiervan zou echt fantastisch zijn.- Een rijbewijs B zou prettig zijn.- De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag.


Wat kun je van ons verwachten?

- Een toffe baan in een positief team, wij maken mooie dingen bij veelal leuke klanten.- Arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.- Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.- Een werkweek van 36 tot 40 uur. Dit kan in het seizoen soms iets meer zijn, altijd in goed overleg.- Voldoende ruimte om te leren. Wij zijn zelf altijd bezig met het zoeken van nieuwe uitdagingen en doorgroeien is zeker een mogelijkheid.

Voor vragen kun je bellen naar 0183-634 271

Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief per mail naar info@zsm-zonwering.nl