Wij zijn op zoek naar collega's

Wij zijn op zoek naar collega's


De zomer is in volle gang en net als afgelopen jaar zijn er enorm veel opdrachten.

Daar zijn we heel dankbaar voor alleen is het wel erg hard werken om alle klanten tevreden te houden.

Het is tijd om de volgende stappen te nemen, zodat we de klanttevredenheid hoog kunnen houden en daarom:


Zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoop(st)er binnendienst!

Voor onze showroom in Gorinchem  zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste verkoop(st)er met flexibele inzetbaarheid die houdt van aanpakken en tevens service gericht/klantgericht kunt werken.

Hou je van afwisseling? Kan je goed samenwerken met collega’s? Heb je affiniteit met computers? Een telefoon opnemen is geen probleem voor je? Dan ben jij de collega die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Als verkoop medewerk(st)er binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant en het visitekaartje van het bedrijf.

Je houdt van het verkoop vak en vind het leuk om contact te hebben met klanten. Je werkzaamheden zullen divers zijn, alles wat met de verkoop te maken heeft binnen ons bedrijf. Je kunt hierbij denken aan de verkoopgesprekken in de showroom, het uitwerken van de offertes, contact onderhouden met bestaande klanten en het aannemen van de telefoon.


Wat verwachten we van je?

- Aangezien je het gezicht bent van ons bedrijf is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet. Ons bedrijf is gegroeid door de goede naamsbekendheid en hoge klantvriendelijkheid en dit ga jij versterken. Werken, lachen en bouwen aan de toekomst, dat is het streven.- Het is een klein bedrijf waar we soms van je verwachten een stapje harder te lopen. Eigenlijk is het gewoon een knus en gezellig bedrijf waar we houden van een open en eerlijke mentaliteit.- Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit terrasoverkappingen en tuinkamers. Je bent flexibel inzetbaar en bij voorkeur ook in de weekenden / vakanties.


Wat kun je van ons verwachten?

- Een toffe (bij)baan in een positief team, wij maken mooie dingen bij veelal leuke klanten. - Arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.- Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.- Voldoende ruimte om te leren. Wij zijn zelf altijd bezig met het zoeken van nieuwe uitdagingen en doorgroeien is zeker een mogelijkheid.

Voor vragen kun je bellen naar 0183-634 271

Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief per mail naar info@zsm-zonwering.nl