Gratis inspiratie brochure aanvragen!
Brochure aanvragen

Page content

article content

Erkend 5-sterren zonwering specialist en pas tevreden wanneer u dat bent

Als erkend 5-sterren zonwering specialist is dit onze meerwaarde:

* Goed advies

Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag. Wellicht komen we samen tot ideeën, die nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wensen. Ons klantgericht advies is gratis en aarzel niet om vragen te stellen. Het is beter om 10 keer meer bij ons aan te kloppen, dan met onbeantwoorde vragen te blijven zitten. We maken graag tijd voor u!

* Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is voor elke situatie een oplossing.

* Kwaliteit

Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd en we staan achter al onze leveringen. Wij gaan voor een langdurige relatie, dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig te werken.

* Service

Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Als het nodig is dan lopen we graag wat harder voor u en zorgen ervoor dat de opdracht perfect voor elkaar is. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar.

* Garantie

Als 5-sterren zonwering specialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets mis gaan waardoor er iets niet helemaal in orde is. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

Wilt u onze erkenning controleren, kijk dan op : www.vijfsterrenspecialist.nl  Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u hier ook uw klacht melden.

Gratis advies op maat!
Maak direct een afspraak voor klantgericht advies op een tijdstip wanneer u het uitkomt.
Gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.
Johan de Kreek
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse volledig up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering in terrasoverkappingen, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.

Comment Section

2 reacties op “Erkend 5-sterren zonwering specialist en pas tevreden wanneer u dat bent


Door wg keinemans-bakker op 29 juli 2016

ik ben in ieder geval blij dat alles netjes opgelost is en tot de volgende keer vriendelijke groet mevr keinemans


Door Johan de Kreek op 30 juli 2016

Beste mevrouw Keinemans,
Bedankt voor de positieve reactie. Helaas loopt het soms niet helemaal zoals ik zou willen en gelukkig is het toch nog goed opgelost.
Nogmaals bedankt voor de opdracht.

Plaats een reactie


*