zsm-team- Marco Blaak - Eigenaar
Marco Blaak -Mede-eigenaar

Marco Blaak

Mede-eigenaar sinds 2001


Ontmoet Marco Blaak, mede-eigenaar van ZSM Zonwering

Van jongs af aan was ik al gepassioneerd door techniek en modelbouw, een interesse die ik deelde met mijn vader. De liefde voor techniek zat me dan ook in de vingers.


Ik begon mijn loopbaan op jonge leeftijd als medewerker, en later als manager bij De Merwehal in Dordrecht, waar ik feesten, partijen en bruiloften organiseerde en begeleidde.
Na mijn tijd bij De Merwehal stapte ik over naar Master Foods. Daar stuurde ik een team aan dat verantwoordelijk was voor de catering binnen het bedrijf.


Tijdens mijn werkzaamheden als keukenmonteur begon ik ook zonwering te verkopen. Bij mijn klantenbezoeken hoorde ik regelmatig de naam Johan de Kreek vallen. Dankzij een gezamenlijke kennis werden Johan en ik aan elkaar voorgesteld. Het klikte direct tussen ons, en we besloten onze krachten te bundelen. In 2001 richtten we samen ZSM Zonwering Service Montage op.