Pergola zonwering | Buitenzonwering | ZSM Zonwering
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pergola zonwering | Buitenzonwering | ZSM Zonwering

Pergola zonwering

Weerbestendig als een vaste overkapping en flexible als een zonnescherm

Bekijk de mogelijkheden

Op maat gemaakt

Altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

Uitstekende service

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

Gratis advies

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Vakkunidge montage

Vakkundige montage door eigen monteurs

Pergola is een vouw(schuif) systeem met uitstekende windvaste eigenschappen. 

Een slijtvaste rubberen tandriem zorgt ervoor dat het systeem soepel op en neer te bewegen is en u jarenlang zorgeloos kunt genieten van deze overkapping.

Windvaste pergola zonwering

De terrasoverkapping is getest op zware windbelasting en voldoet tot windkracht 9 op schaal van Beaufort. Hierdoor is het uitermate geschikt om langdurig uit te houden, ook met regenachtige en winderige omstandigheden.

Naar wens kunt u de voorzijde en de zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Dit kan vast of oprolbaar doek zijn in diverse kwaliteiten. Een andere optie is om uw textieloverkapping af te sluiten met houten of kunstof rabatdelen en aluminium wanden. 

Een fraaie lichtlijst met led verlichting en een terrasverwarming zorgen ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw terras kunt genieten. 

Mogelijkheden en garantie

Uitvoering: 

De pergola zonwering bestaat uit een aluminium constructie. Naar wens kan dit bekleed worden met hout wat een meer landelijke uitstraling geeft. In zowel de aluminium als de houten staanders is op vernufitge wijze een afvoer aangebracht om het regenwater netjes aan de voorzijde af te voeren.

Kleuren: 

Het frame is standaard in een ruime keuze aan kleuren verkrijgbaar, naar wens ook te leveren in iedere gewenste ral kleur. De pergola zonwering is standaard voorzien van een PVC doek in een kleur naar keuze in eeen lichtdoorlatende of verduisterende versie. 

Bedieningen: 

Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voorgemak, kies dan een afstandbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering, de led verlichting en ook de terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets. 

Breedte en hoogte:

De maximale breedte is 700 cm met een diepte van 800 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk. 

Garantie en levertijd: 

De pergola zonwering wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd. 

Een pergola zonwering heeft vele voordelen

  • Windvast tot windkracht 9 op schaal van Beaufort
  • Zeer grote afmetingen mogelijk tot een diepte van 8 meter
  • Ideaal voor horeca gelegenheden
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Volledig af te sluiten met vaste, schuivende of oprolbare wanden
Koekje erbij?