Video Aspect Ratio: 16:9

Rolluiken

Perfecte verduistering en inbraakvertraging

Op maat gemaakt

Altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

Uitstekende service

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

Gratis advies

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Vakkunidge montage

Vakkundige montage door eigen monteurs

Met rolluiken gaat u voor optimale isolatie. Een borstelafdichting zorgt ervoor dat de lamellen perfect aansluiten op het frame. Dit voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat het rolluik geruisloos op en neer te bewegen is. 

Volledige verduistering of ventilatie

De rolluiken worden geleverd met aluminium lamellen voorzien van het polyurethaan schuim die als ze niet helemaal gesloten zijn kleine openingen bevatten. Op deze manier is er voldoende ventilatie als het rolluik niet helemaal naar beneden is. 

Zodra u volledige verduistering wilt laat u het rolluik helemaal naar beneden rollen en dan begint het genieten van donker en stilte. Dit is echt een ideaal voor kinderen die tussen de middag nog slapen of in de ochtend veel te vroeg wakker zijn. 

Een rolluik is ook een echte aanrader als u nachtdiensten heeft en overdag lekker rustig wilt bijslapen. In combinatie met een zonsensor is het ook een perfecte zonwering, want met deze sensor gaat het rolluik vanzelf naar beneden als er teveel zon op uw raam komt. 

Mogelijkheden en garantie

Uitvoering: 

U kunt kiezen uit een kast met ronde of afgeschuinde uitstraling in verschillende afmetingen. De grootte van de kast is geheel afhankelijk van de hoogte en breedte van de ramen.

Kleuren: 

Het frame is standaard wit, crèmewit, antraciet, grijs, zilvergrijs, hellbeige, donkerbruin, donkergroen, donkerblauw en zwart. Naar wens ook te leveren ral kleur.  

Bedieningen: 

Een elektrische bediening voorzien van anti optil beveiliging is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om rolluiken te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets. 

Breedte en hoogte:

De maximale breedte is 350 cm met een hoogte van 300 cm. Als de ramen nog breder zijn kunnen we de rolluiken aan elkaar koppelen, op deze manier zijn echt alle afmetingen te leveren. 

Garantie en levertijd: 

Rolluiken worden geleverd met 5 of 7 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 4 weken netjes gemonteerd. 

Rolluiken hebben vele voordelen

  • Standaard voorzien van anti optil beveiliging
  • Borstel afdichting voor optimale isolatie en geruisloze bediening
  • Ruime keuze aan standaard kleuren en kleurcombinaties
  • Extra dikke aluminium profielen zorgen voor een zeer stevig frame 
  • Keuze uit fabrieksgarantie van 5 of 7 jaar