Pergola zonwering | Buitenzonwering | ZSM Zonwering

Textieloverkapping

De mogelijkheid om te genieten van zomerse dagen

Bekijk de mogelijkheden

Op maat gemaakt

Altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

Uitstekende service

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

Gratis advies

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Vakkunidge montage

Vakkundige montage door eigen monteurs

Een textieloverkapping is een oprolbare zonwering waarbij het doek door zijprofielen (liggers) heen en weer wordt geschoven. Een systeem met sterke veren en slijtvaste koorden zorgen ervoor dat het doek goed strak blijft staan. Degelijke staanders zorgen ervoor dat het systeem extra veilig is voor windvlagen en soepel op en neer te bewegen is. 

Flexibele terrasoplossing

De textieloverkapping is uitstekend geschikt als flexibele oplossing voor uw terras. De zonwering is veel stabieler dan een knikarmscherm en optimaal te plaatsen op grote terrassen. Een fraaie lichtlijst met led verlichting en terrasverwarming zorgen er voor dat u tot in de late uurtjes van uw terras kunt genieten.

Mogelijkheden en garantie

Uitvoering: 

De terrasoverkappingen zijn gemaakt van deglijk aluminium profielen om optimale duurzaamheid te kunnen garanderen. Naar wens kunt u de voorzijde en de zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een oprolbare screen. Een andere optie is om uw textieloverkapping af te sluiten met houten of kunststof rabatdelen en alumniumwanden. Het is ook mogelijk om de staanders en dwarsbalken te leveren in hout of een combinatie van aluminium bekleed met hout. 

Kleuren: 

Het frame is standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur. De textieloverkapping is standaard voor zien van Swela SunSilk polyester doek in een kleur naar keuze. 

Bedieningen: 

Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voorgemak, kies dan een afstandbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering, de led verlichting en ook de terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets. 

Breedte en hoogte:

De maximale breedte is 600 cm met een diepte van 400 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer in elk maatvoering mogelijk.

Garantie en levertijd: 

De textieloverkapping wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd. 

Een textieloverkapping heeft vele voordelen

  • Keuze uit wel- of geen vaste dwarsbalk aan de voorzijde
  • Windvast door gebruik van degelijke staanders
  • Een fraaie lichtlijst met led verlichting en terrasverwarming mogelijk
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Mogelijkheid om de zijkanten en voorzijde af te sluiten met screens of vaste wanden