Video Aspect Ratio: 16:9

Ervaar het ultieme buitenleven in alle seizoenen met de Verasol Lounge

Vrijstaande aluminium veranda met polycarbonaat of glazen dakbedekking

Verasol Lounge dé vrijstaande veranda! Ontspannen genieten van de vroege voorjaarszon op uw favoriete plek in de tuin.

Verasol Lounge vrijstaande veranda-zsm zonwering
gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Gratis advies op maat

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

vakkundige montage door eigen monteurs

Vakkundige montage

Vakkundige montage door eigen monteurs

altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

Op maat gemaakt

Altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

Altijd de beste deal

Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

uitstekende service met een

Uitstekende service

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

een fabrieksgarantie van 10 jaar op alle veranda's

10 jaar fabrieksgarantie

Een fabrieksgarantie van 10 jaar op alle veranda's

klanten vertellen hun ervaring

De ontvangst door de receptie met Desiré gaf ons al een hele goede indruk. Zonder dat we het idee kregen dat er een verkoopprocedure zou volgen, zoals bij anderen, werden wij boven verwachting geheel vrijblijvend voorgelicht met alle technische gegevens en mogelijkheden welke van belang waren voor het veilig plaatsen van een veranda. Ieder die in overweging neemt een veranda te plaatsen kan ik uit eigen ervaring adviseren om contact op te nemen met Desiré of met de vakmensen Johan en Marco.

Rudi Haast

Een unieke plek om te genieten 

"Wij willen graag een veranda, er is alleen geen ruimte aan de woning. Achterin de tuin is een fijne plek met veel zon, daar zou de overkapping echt moeten komen!" 

Voor dit soort voorbeelden is de Verasol Lounge een perfecte oplossing, want de veranda is volledig vrijstaand te plaatsen. Dit betekent dat er geen wanden of iets dergelijks nodig zijn om tegenaan te monteren. Door gebruik te maken van “XS” extra sterke profielen kan de veranda tot hele grote afmetingen op vier staanders geplaatst worden.

In combinatie met een goede fundering is het mogelijk een degelijke overkapping te creëren op iedere favoriete plek in de tuin. Deze terrasoverkapping is ook uitermate geschikt om aan een chalet te monteren, dit omdat de wanden vaak zijn gemaakt van aluminium of kunststof gevelbekleding die niet geschikt zijn voor zware belasting.

Verasol Lounge is een unieke veranda-zsm zonwering

Gratis inspiratie brochure aanvragen

Gratis verasol inspiratie brochure aanvragen-zsm zonwering

Lekker relaxen en ontspannen op een unieke plek in de tuin was nog nooit zo eenvoudig

Verasol Lounge bijpassende wanden-zsm zonwering

Privacy en bescherming tegen weersinvloeden

"Dit is de perfecte oplossing voor onze situatie! Het zou alleen wel mooi zijn dat we wat privacy hebben als we onder de veranda zitten"

Tja, dit is een punt wat vaak besproken wordt. Als de keuze voor een vrijstaande veranda eenmaal gemaakt is dan maken we er gelijk een sfeervolle plek van waar we lekker beschut en uit de wind kunnen genieten. Door het plaatsen van onderhoudsvriendelijke wanden is het zeer eenvoudig één of meerdere zijden dicht te maken. De aluminium en composiet rabatdelen die we hiervoor gebruiken hebben een hoogte van 10 cm en “klikken” we op elkaar zodat er een afdichting ontstaat. Dit kan helemaal tot bovenaan, maar ook tot bijvoorbeeld een hoogte van 180 cm met aan de bovenzijde een kozijn waar glas of polycarbonaat in zit. Op deze manier is er voldoende licht en sfeer in de veranda.

Schroeffundering altijd een stabiele basis-zsm zonwering

Schroeffundering, altijd een stabiele basis

"Bij ons is de grond erg drassig en de tuin verzakt snel! Staat de veranda dan wel stevig?"


Schroeffundamenten zijn de beste basis! En waarom? Deze fundamenten kunnen een hoge belasting aan en dat is nodig want een Verasol Lounge met glazen dakbedekking heeft een fors gewicht. Een schroeffundering heeft niet alleen een sterk dragende functie, ook de zijdelingse belasting is erg hoog. Dit is in Nederland erg belangrijk, want veel wind is hier vaak het geval.

De fundamenten zijn eenvoudig te verlengen! Aan de hand van de gekozen veranda en woonplaats geef ik een advies welke fundering te gebruiken. Op deze manier staat uw veranda altijd op een stabiele basis.

Verasol schuttingen zijn onderhoudsvriendelijk-zsm zonwering

Een sfeervolle tuin met weinig onderhoud

De uitstraling en sfeer van de veranda helemaal doortrekken tot in de rest van de tuin!

Een vrijstaande veranda is sfeerbepalend in de tuin. Het zou toch geweldig zijn als deze uitstraling door de hele tuin hetzelfde is. Gelukkig is dit mogelijk, want een veranda is eenvoudig te combineren met schuttingdelen.

De schutting maken we van dezelfde aluminium- en composiet delen als de zijwanden van de Verasol Lounge, hierdoor is het eenvoudig de gekozen kleuren en materialen door te trekken in de hele tuin.

De aluminium delen zijn er in 5 verschillende kleuren met een hoogte van 10 cm per deel. Dit maakt het mogelijk om een schutting in één kleur of een combinatie van kleuren te maken. Vanaf 2017 zijn er nieuwe composiet delen in 4 warme kleuren, qua kleur en uitstraling is er dus voldoende te kiezen. Met het onderhoud zit het wel snor, want alle wanden zijn van onderhoudsvriendelijk materiaal. Ook na jaren is het schoonmaken zeer eenvoudig met een sopje en een spons.

Verasol Lounge standaard kleuren-zsm zonwering

Kleuren maken het verschil

"Wij willen graag een terrasoverkapping, maar wat voor kleur zullen we nemen?"

Dit blijft een lastige keuze, want een veranda heeft een lange levensduur.

Bij de Verasol Lounge is er keuze uit 5 standaard kleuren en 8 special colors, waarvan het grootste gedeelte in structuurlak. Deze lak is van hoge kwaliteit en voorzien van het Qualicoat keurmerk. Een goede kleurechtheid voor een periode van 10 jaar is dan ook gegarandeerd.

Verreweg de meest gekozen kleur is antraciet structuurlak, dit geeft de veranda een warme uitstraling en is erg sjiek.

De ervaring leert dat een overkapping met profielen in een donkere kleur veel minder aanwezig is dan een lichtere kleur. Bijkomend voordeel van donkere kleuren is ook gewoon dat er veel minder vuil zichtbaar is. 

Verasol Lounge beste deal garantie-zsm zonwering

Altijd de “Beste Deal Garantie” 

De aanschaf van een veranda gaat naar mijn mening samen met meerdere ontmoetingen, waarbij er vaak een afspraak wordt gemaakt voor “gratis advies” via onze onlineplanner. Ik kom dan bij u thuis om de situatie te bekijken en een goede indruk van de wensen te krijgen. Na dit bezoek stuur ik binnen een aantal dagen een offerte waarin alle mogelijkheden vermeld staan.

Aan de hand van deze prijsopgave volgt een tweede ontmoeting in onze showroom, om de aangeboden Verasol Lounge te bekijken. Zodra duidelijk is wat de keuzes zijn kom ik nogmaals langs om alle details te bespreken. Een veranda is een investering voor een lange periode en een goed advies is dan ook de beste basis.

Een Verasol Veranda voldoet aan alle eisen en is voorzien van diverse keurmerken, dit geeft de garantie voor een lange levensduur. In combinatie met een goed advies en degelijke montage door vakmensen heeft u dus altijd de “Beste Deal Garantie”

Verasol Lounge glasschuifwanden-zsm zonwering

Van veranda tot tuinkamer

"Wij hebben de kerstdagen heerlijk zitten gourmetten in onze tuinkamer. Dit geeft echt een hele gezellige sfeer en we hebben achteraf geen vette luchtjes in huis"

Een tuinkamer is de laatste jaren erg populair geworden. In de ervaring van klanten hoor ik vaak dat het mogelijk is om het hele jaar door gebruik te maken van een tuinkamer en dit klopt, want ook ik vier al een aantal jaren de kerstdagen in onze veranda.

Met een goede terrasheater is het echt genieten en het vieren van “feestelijke dagen” in een tuinkamer geeft absoluut een extra gezellige sfeer.

Verasol heeft fantastische oplossingen om een nieuwe of bestaande overkapping eenvoudig om te toveren tot een tuinkamer. Dit kan met glazen wanden in vaste- of schuivende versie, zodat het uitzicht op de tuin behouden blijft. Wanden van polycarbonaat en composiet rabatdelen maken het mogelijk om de Verasol Lounge sfeervol en volledig naar eigen smaak dicht te maken.

Met een tuinkamer is het in alle weersomstandigheden “lekker buiten” genieten.

Een Verasol Lounge is pas compleet met

Verasol zijwanden-zsm zonwering

Verasol zijwanden

Geniet van optimale bescherming tegen weersinvloeden met zijwanden van Verasol.

Verasol schuttingen-zsm zonwering

Verasol schuttingen

Maak de tuin helemaal compleet met de onderhoudsvriendelijke schuttingen van Verasol.

Verasol glasschuifwanden-zsm zonwering

Verasol glasschuifwanden

Buitenleven in alle weersomstandigheden met de glasschuifwanden van Verasol.

LED- verlichting onder de veranda-zsm zonwering

LED-verlichting

Beleef sfeervolle avonden met de geïntegreerde LED-verlichting van Verasol

Happy Cocooning vuurtafels-zsm zonwering

Vuurtafels

Gezelligheid kent geen tijd. Ervaar de warmte en sfeer van een happy cocooning vuurtafel. 

Geïntegreerde zonwering onder de veranda-zsm zonwering

Geïntegreerde zonwering

Bescherming tijdens de warme zomerdagen met geïntegreerde onderzonwering.

Direct een afspraak maken voor gratis advies