Verasol | Glazen en polycarbonaat wanden | ZSM Zonwering
arrow_drop_up arrow_drop_down
Duurzame aluminium kozijnen met glas of polycarbonaat afdichting

Ervaar optimale transparantie met glazen wanden en privacy met polycarbonaat wanden van Verasol

Duurzame aluminium kozijnen met glas of polycarbonaat afdichting

Ontdek de mogelijkheden

Aluminium wanden met glas en polycarbonaat van Verasol maken het mogelijk om in alle weersomstandigheden te genieten van het buitenleven.

wanden met glas en polycarbonaat van Verasol-zsm zonwering
gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Gratis advies op maat

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

vakkundige montage door eigen monteurs

Vakkundige montage

Vakkundige montage door eigen monteurs

altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

Op maat gemaakt

Altijd op maat gemaakt door topkwaliteit leveranciers

altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

Altijd de beste deal

Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding

uitstekende service met een

Uitstekende service

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

een fabrieksgarantie van 10 jaar op alle veranda's

10 jaar fabrieksgarantie

Een fabrieksgarantie van 10 jaar op alle veranda's

klanten vertellen hun ervaring

Nadat wij diverse bedrijven hadden bezocht en kwaliteit en prijzen vergeleken hadden zijn we ons bij ZSM Zonwering gaan oriënteren.

De ontvangst door de receptie met Desiré gaf ons al een hele goede indruk. Zonder dat we het idee kregen dat er een verkoopprocedure zou volgen, zoals bij anderen, werden wij boven verwachting geheel vrijblijvend voorgelicht met alle technische gegevens en mogelijkheden welke van belang waren voor het veilig plaatsen van een veranda.

Na het derde bezoek hebben wij een verzoek gedaan voor een offerte all-in. De offerte was heel scherp opgesteld en met de goede uitleg wat de mogelijkheden waren was de beslissing snel genomen.

De plaatsing heeft twee dagen in beslag genomen, en niet in één dag zoals bij anderen firma’s. Dit is voor mij het neusje van de zalm, gezien er veel zorg is besteed aan het plaatsen van de veranda op het terras met een onzichtbare hemelwaterafvoer.

Wij genieten dagelijks van de veranda, zeer zeker door het feit dat één zijde glasdicht is en de andere zijde met glazen schuifdeuren, welke was voorgesteld na het derde bezoek aan firma ZSM.

Ieder die in overweging neemt een veranda te plaatsen kan ik uit eigen ervaring adviseren om contact op te nemen met Desiré of met de vakmensen Johan en Marco.

“Last but not least” de kwaliteit en het plaatsen zijn zeer goed en zorgvuldig gegaan zodat zelfs na enkele zware stormen met windstoten de veranda nog steeds op z’n plaats staat.


Rudi Haast

Buitenleven met vrij uitzicht op de tuin

"Wij hebben eigenlijk al besloten dat we een veranda willen. Het enige wat we nog zoeken is een zijwand waardoor we uit de wind kunnen zitten"

Met glazen wanden is het genieten van de tuin. Het voelt alsof u gewoon buiten zit, alleen dan heerlijk beschut tegen weersinvloeden. Het uitzicht over de natuur blijft behouden omdat het glas volledig transparant is.

Het is ook mogelijk om de wanden op te bouwen met polycarbonaat. Door de keuze uit verschillende structuren en transparanties is de lichtdoorlaatbaarheid zelf te bepalen.

Optimale transparantie of sfeervolle lichttoetreding? Met wanden van glas of polycarbonaat is er een oplossing voor iedere situatie.

beschut en uit de wind genieten met verasol wanden van aluminium en composiet-zsm zonwering

Gratis inspiratie brochure aanvragen

gratis verasol inspiratie brochure aanvragen

Wind, regen of zonneschijn?! Wanden met glas en polycarbonaat bieden optimale bescherming

privacy en bescherming tegen weersinvloeden met Verasol wanden van glas en polycarbonaat-zsm zonwering

We willen graag wel een beetje privacy

"Dit is de perfecte oplossing voor onze situatie! Het zou alleen wel mooi zijn dat we wat privacy hebben als we onder de veranda zitten"

Deze opmerking wordt veel gemaakt tijdens adviesgesprekken. Ook met wanden van glas en polycarbonaat is het mogelijk om te zorgen voor voldoende privacy onder de veranda. We kiezen er dan voor om aan de onderkant eerst een aantal aluminium rabatdelen te plaatsen. De delen hebben een hoogte van 10 cm en deze monteren we op elkaar tot de gewenste afdichting bereikt is. Hier bovenop monteren we een kozijn waar glas of polycarbonaat in zit. Op deze manier komt er voldoende licht binnen en is het niet te donker onder de veranda.

altijd de gewenste uitstraling met glazen of polycarbonaat wanden van Verasol-zsm zonwering

Een wand van glas of polycarbonaat

"Een veranda zie ik wel zitten, maar neem ik nu een wand van glas of polycarbonaat?"

Veranda’s hebben een lange levensduur, het bepalen van de uitstraling is dan ook een belangrijk item bij de aanschaf. Het grootste verschil tussen glas of polycarbonaat zit vooral in lichtdoorlaatbaarheid en de investering.

Gelaagd veiligheidsglas geeft de overkapping een luxe uitstraling en is volledig transparant. Voordeel wat ik graag wil noemen is dat het bijzonder krasvast is, ook na jarenlang gebruik zal het mooi en glanzend blijven. Glas brengt alleen wel een groot gewicht met zich mee en daar zal de volledige constructie van de wanden op aangepast moeten worden, dit zorgt voor een hogere investering.

Polycarbonaat heeft het voordeel dat de aanschaf een stuk voordeliger is en er verschillende soorten mogelijk zijn. In het voor- en najaar is polycarbonaat helaas wel gevoelig voor condens, dit komt door het verschil in binnen- en buiten temperatuur. We verwerken de platen op deze beste manier en laten ze “ademen”. Als de zon de overkapping verwarmt zal het condens weer wegtrekken.

ervaar de openheid met glazen wanden van Verasol-zsm zonwering

Ervaar de openheid van glazen wanden

Vrij uitzicht op de tuin en voldoende lichtinval, dat kan met glazen wanden van Verasol.

Deze wanden maken we met glas tot helemaal op de grond of met een dichte onderzijde van aluminium rabatdelen. Voordeel van deze “borstwering” is dat het glas veel minder vies zal worden door opspattend vuil. De kozijnen zijn er in rechte en schuine uitvoering, hierdoor is het niet alleen mogelijk om een zijwand dicht te maken, maar ook de voorzijde van de veranda om een “droog hoekje” te creëren. Beide varianten zijn er met vaste ramen, ook draai-kiep ramen en deuren zijn standaard in ons assortiment. De profielen van glazen wanden zijn er in 12 verschillende kleuren voorzien van qualicoat poedercoating. Deze lak is van hoge kwaliteit en zeer krasvast, een goede kleurechtheid voor een periode van 10 jaar is dan ook gegarandeerd.

geniet van privacy met polycarbonaat wanden van Verasol-zsm zonwering

Geniet van privacy met polycarbonaat wanden

Wanden van polycarbonaat platen zorgen voor voldoende lichttoetreding met behoud van privacy. We kunnen deze wanden maken in een liggende- of staande uitvoering. In de liggende variant plaatsen we een plaat polycarbonaat als schuin kozijn (spie) aan de bovenzijde met daaronder opgestapelde aluminium of composiet rabatdelen. De polycarbonaat platen kunnen ook rechtopstaand geplaatst worden met een lage borstwering aan de onderzijde, dit zorgt voor extra licht onder de overkapping.

De profielen waar we de wanden mee maken zijn er in 14 verschillende kleuren, bijpassend bij iedere veranda. Polycarbonaat platen hebben een dikte van 16 mm in 5 soorten en diverse transparanties. Voordeel hiervan is de keuze tussen optimale privacy met opaal (melkachtig wit) platen of veel licht onder de veranda met transparant polycarbonaat.

van veranda tot tuinkamer-zsm zonwering

Van veranda tot tuinkamer

"Wij hebben de kerstdagen heerlijk zitten gourmetten in onze tuinkamer. Dit geeft echt een hele gezellige sfeer en we hebben achteraf geen vette luchtjes in huis"

Een tuinkamer is de laatste jaren erg populair geworden. In de ervaring van klanten hoor ik vaak dat het mogelijk is om het hele jaar door gebruik te maken van een tuinkamer en dit klopt, want ook ik vier al een aantal jaren de kerstdagen in onze veranda.

Met een goede terrasheater is het echt genieten en het vieren van “feestelijke dagen” in een tuinkamer geeft absoluut een extra gezellige sfeer.

Verasol heeft fantastische oplossingen om een nieuwe of bestaande overkapping eenvoudig om te toveren tot een tuinkamer. Dit kan met glazen wanden in vaste- of schuivende versie, zodat het uitzicht op de tuin behouden blijft. Wanden van polycarbonaat en composiet rabatdelen maken het mogelijk om de Verasol Highline sfeervol en volledig naar eigen smaak dicht te maken.

Met een tuinkamer is het in alle weersomstandigheden “lekker buiten” genieten.

verasol cleaning-zsm zonwering

Weinig onderhoud = veel genieten

"We zitten er niet op te wachten dat we onze spaarzame vrije uurtjes moeten besteden aan onderhoud, gewoon lekker “chillen” met een wijntje of een goed boek, dat is het doel"

Een veranda is heerlijk om van te genieten, daarom is het belangrijk dat alle materialen onderhoudsvriendelijk zijn. Wanden van glas en aluminium voldoen aan deze eigenschap en zijn super duurzaam. Als ik spreek uit mijn eigen ervaring en die van klanten, dan is een goede schoonmaakbeurt in het voorjaar als de tuin klaargemaakt wordt voor de lente en een keer in het najaar voldoende is om alles netjes te houden. Voor de ergste vervuiling heeft Verasol een schoonmaakmiddel wat perfect geschikt is voor het reinigen van glas en polycarbonaat. Zorgeloos genieten is gegarandeerd, want dit is het enige onderhoud wat nodig is.

Maak de Verasol veranda helemaal compleet met

geniet van optimale bescherming tegen weersinvloeden met zijwanden van Verasol

Verasol zijwanden

Geniet van optimale bescherming tegen weersinvloeden met zijwanden van Verasol.

maak de tuin helemaal compleet met de onderhoudsvriendelijke schuttingen van Verasol

Verasol schuttingen

Maak de tuin helemaal compleet met de onderhoudsvriendelijke schuttingen van Verasol.

buitenleven in alle weersomstandigheden met de glasschuifwanden van Verasol

Verasol glasschuifwanden

Buitenleven in alle weersomstandigheden met de glasschuifwanden van Verasol.

beleef sfeervolle avonden met de geïntegreerde LED-verlichting van Verasol

LED-verlichting

Beleef sfeervolle avonden met de geïntegreerde LED-verlichting van Verasol

ervaar de warmte en sfeer van een happy cocooning vuurtafel

Vuurtafels

Gezelligheid kent geen tijd.Ervaar de warmte en sfeer van een happy cocooning vuurtafel. 

bescherming tijdens de warme zomerdagen met geïntegreerde onderzonwering

Geïntegreerde zonwering

Bescherming tijdens de warme zomerdagen met geïntegreerde onderzonwering.

Direct een afspraak maken voor gratis advies

Koekje erbij?