Pergola zonwering is weersbestendig als een vaste overkapping en flexibel als een zonnescherm

Pergola zonwering is een vouw(schuif) systeem met uitstekende windvaste eigenschappen.

Een slijtvaste rubberen tandriem zorgt ervoor dat het systeem soepel op- en neer te bewegen is en u jarenlang zorgeloos kunt genieten van deze overkapping.

Windvaste pergola zonwering

De terrasoverkapping is getest op zware windbelasting en voldoet tot windkracht 9 op de schaal van Beaufort. Hierdoor is het uitermate geschikt om langdurig uit te houden, ook met regenachtige en winderige omstandigheden.

Wilt u in de zon zitten? Met één druk op de knop schuift het systeem omhoog en is het netjes opgeborgen.

Dichtmaken van de wanden

Naar wens kunt u de voorzijde en zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Dit kan een vast- of oprolbaar doek zijn in diverse kwaliteiten. Een andere optie is om uw textieloverkapping af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden.

Een fraaie lichtlijst met led verlichting en een terrasverwarming zorgen ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw terras kunt genieten.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De pergola zonwering bestaat uit een aluminium constructie. Naar wens kan dit bekleed worden met hout wat een meer landelijke uitstraling geeft. In zowel de aluminium als de houten staanders(poten) is op vernuftige wijze een afvoer aangebracht om het regenwater netjes aan de voorzijde af te voeren.
  • Kleuren Het frame is standaard in een ruime keuze aan kleuren verkrijgbaar, naar wens ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De pergola zonwering is standaard voorzien van een PVC doek in een kleur naar keuze en in een lichtdoorlatende of verduisterende versie.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering en ook de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 700 cm met een diepte van 800 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De pergola zonwering wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

Een Pergola zonwering heeft vele voordelen:

  • Windvast tot windkracht 9 op de schaal van beaufort
  • Zeer grote afmetingen mogelijk tot een diepte van 8 meter
  • Ideaal voor horeca gelegenheden
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Volledig af te sluiten met vaste, schuivende of oprolbare wanden

 

Als we de Pergola zonwering komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende terrasoplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven