Markiezen zijn effectieve zonwering met een grootse uitstraling 
31 december 2014 
2 min. leestijd

Markiezen zijn effectieve zonwering met een grootse uitstraling 

Met markiezen aan de woning creëert u een sfeervolle en statige uitstraling. Het is bovendien een effectieve zonwering omdat het doek ook aan de zijkanten gesloten is.

Wilt u genieten van een zonnig moment, maar toch ook bescherming tegen UV straling en warmte van de zon. Ontvouw dan de markies als een bloem en geniet van koelte en de grootse uitstraling van uw woning.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering U heeft de keuze uit een sierkap van aluminium of nostalgisch gefreesd hardhout. Het frame is van aluminium, dit om een lange levensduur te garanderen. Voor openslaande deuren en schuifpuien is het mogelijk een petmodel aan te schaffen. Met deze uitvoering kunt u gemakkelijk onder de markies doorlopen als het uitgevouwen is.
  • Kleuren De keuze in kleuren is dusdanig dat er voor elke woning wel een oplossing is. Het frame en sierkap zijn standaard wit of crèmewit of naar keuze in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). Onze markiezen zijn standaard voorzien van Swela Sunvas doek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een handbediening met koord is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een elektrische bediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de markies te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte Deze zonwering is geschikt voor bijna alle woningen. De maximale breedte is 700 cm met een uitval van 170 cm.
  • Garantie en levertijd Markiezen worden geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 5 weken netjes gemonteerd.

 

Markiezen hebben vele voordelen:

  • Effectieve zonwering omdat de zijkanten gesloten zijn
  • Geeft uw woning een sfeervolle en statige  uitstraling
  • Nostalgische uitstraling van de bovenplank en zijplanken in hardhout
  • Ruime keuze uit zonweringsdoeken van een hoge kwaliteit
  • Het frame is standaard van aluminium voor een verlengde levensduur

 

Als we de markiezen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen