Pergola zonwering is weersbestendig als een vaste overkapping en flexibel als een zonnescherm
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Pergola zonwering is weersbestendig als een vaste overkapping en flexibel als een zonnescherm

Pergola zonwering is een vouw(schuif) systeem met uitstekende windvaste eigenschappen.

Een slijtvaste rubberen tandriem zorgt ervoor dat het systeem soepel op- en neer te bewegen is en u jarenlang zorgeloos kunt genieten van deze overkapping.

Windvaste pergola zonwering

De terrasoverkapping is getest op zware windbelasting en voldoet tot windkracht 9 op de schaal van Beaufort. Hierdoor is het uitermate geschikt om langdurig uit te houden, ook met regenachtige en winderige omstandigheden.

Wilt u in de zon zitten? Met één druk op de knop schuift het systeem omhoog en is het netjes opgeborgen.

Dichtmaken van de wanden

Naar wens kunt u de voorzijde en zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Dit kan een vast- of oprolbaar doek zijn in diverse kwaliteiten. Een andere optie is om uw textieloverkapping af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden.

Een fraaie lichtlijst met led verlichting en een terrasverwarming zorgen ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw terras kunt genieten.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De pergola zonwering bestaat uit een aluminium constructie. Naar wens kan dit bekleed worden met hout wat een meer landelijke uitstraling geeft. In zowel de aluminium als de houten staanders(poten) is op vernuftige wijze een afvoer aangebracht om het regenwater netjes aan de voorzijde af te voeren.
  • Kleuren Het frame is standaard in een ruime keuze aan kleuren verkrijgbaar, naar wens ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De pergola zonwering is standaard voorzien van een PVC doek in een kleur naar keuze en in een lichtdoorlatende of verduisterende versie.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering en ook de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 700 cm met een diepte van 800 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De pergola zonwering wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

Een Pergola zonwering heeft vele voordelen:

  • Windvast tot windkracht 9 op de schaal van beaufort
  • Zeer grote afmetingen mogelijk tot een diepte van 8 meter
  • Ideaal voor horeca gelegenheden
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Volledig af te sluiten met vaste, schuivende of oprolbare wanden

 

Als we de Pergola zonwering komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende terrasoplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Bennen
Door

Bennen

op 16 Aug 2015

Hallo Kunt u mij een prijsindicatie geven van de BT 125 lengte 7.5 meter uitval 4 meter zelfde kleurstelling als op het filmpje Met vriendelijke groet S Bennen

G van der Ham
Door

G van der Ham

op 22 Mar 2020

graag een vrijblijvende offerte voor een bt125 systeem van 6mtr. breed en 3.5 mtr breed uitgevoerd zoal in het filmpje.

patrick
Door

patrick

op 22 Dec 2015

Beste, kan u me een richtprijs geven voor een pergola, vrijstaan dus, elektrisch bedienbaar 4.2mx6m? Mvg

Laurens
Door

Laurens

op 01 Jun 2016

Beste, Kunt u mij een prijs indicatie geven voor volgende afmetingen: 5mx5m Mvg

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 08 Jun 2016

Beste Laurens, Bedankt voor de aanvraag. Kan je mij aangeven of je het systeem in aluminium of met hout bekleed wil hebben. Dit is bepalend voor de prijs. Als ik dit weet zal ik direct een offerte maken en naar je toe sturen. Alvast bedankt

Henk blok
Door

Henk blok

op 06 Jun 2016

Goedenavond , Graag zou ik van u een prijsindicatie ontvangen voor de BT125 formaat 5,5m breed met een uitval van 6m Alvast bedankt

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 08 Jun 2016

Beste Henk Blok, Bedankt voor de aanvraag. Bedankt voor de aanvraag. Kan je mij aangeven of je het systeem in aluminium of met hout bekleed wil hebben. Dit is bepalend voor de prijs. Als ik dit weet zal ik direct een offerte maken en naar je toe sturen. Alvast bedankt

Chris van Kol
Door

Chris van Kol

op 28 Mar 2017

Ziet u kans een prijsopgave te doen toekomen icm een folder in pdf. de breedte is 500cm, de diepte is 400cm. graag een antraciet aluminium frame in de begroting opnemen. de poten dienen tevens op poeren geplaatst te worden of d.m.v. een schroeffundering. locatie montage Heemskerk.

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 06 Apr 2017

Beste Chris van Kol, Super bedankt voor de reactie. Ik had deze niet direct opgemerkt en dat is niet zo slim. De prijsopgave volgt vandaag per mail. Fijne dag.

Monique Degens
Door

Monique Degens

op 01 May 2017

Beste Johan, Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen, ongeveer 6.40m. breed, uitval 3.50 m. Aluminium systeem. Gemonteerd. Locatie Bavel (in de buurt van Breda).

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 02 May 2017

Beste Monique Degens, Bedankt voor de aanvraag. Ik ga in de komende week een prijsopgave verzorgen en per mail naar u toesturen. Fijne dag.

.Corrie Stout
Door

.Corrie Stout

op 06 May 2017

Graag wil de prijs aanvragen voer scherm met verlichting 5m breed 6m uitval

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 18 May 2017

Beste Corrie Stout, Bedankt voor de aanvraag. Ik moet eerlijk bekennen dat de reacties die op de website terechtkomen er momenteel echt bij inschieten. Het is gelukkig super druk en ik kan momenteel helaas geen aanvragen beantwoorden voor richtprijzen. Als er gemeende interesse is dan zou het fijn zijn een afspraak te plannen via Advies op maat op deze website.

Reactie plaatsen