Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aan
Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aanBrochure aanvragen

Page content

article content

Ontdek de mogelijkheden met Windvaste screens dé zonwering met optimaal doorzicht


Zonwering, insectenwering, energiebesparing en isolatie in één!

Windvaste screens, ook wel ritsscreens genoemd, zijn de perfecte zonwering met optimaal doorzicht naar buiten.

Het systeem is letterlijk voorzien van een rits die aan de zijkanten vast komt te zitten in een profiel. Hierdoor staat het doek mooi strak en kan het zware windbelasting doorstaan.

Windvaste screens zijn niet alleen geschikt als zonwering, maar bieden oplossingen voor vele andere situaties.

Windvaste screens als raamzonwering

windvaste screen als raamzonwering-zsm zonwering

Windvaste screens zijn perfect te gebruiken als raamzonwering. Het glasvezeldoek heeft een openheidheidsfactor van 5% waardoor er bijna geen inkijk naar binnen is en meubels goed beschermd zijn tegen verkleuring. Het screendoek is verkrijgbaar in een grote hoeveelheid aan kleuren.

Ook insecten hebben geen kans, want zodra het screen naar beneden is bied het perfecte insectenwering, omdat het doek met rits zorgt voor volledige afsluiting van het raam.

 

Windvaste screens als balkonafsluiting

windvaste screens als balkonafsluiting-zsm zonwering

 

Als u een balkon heeft waar nogal wat wind staat zijn windvaste screens ook ideaal om toe te passen als windscherm. We monteren het screen helemaal aan de voorzijde of zijkant van het balkon. Zodra u het product laat zakken, als er te veel wind staat of het zonnetje schijnt, bied het windvaste screen perfecte beschutting. Het doek is niet volledig gesloten, hierdoor is er toch nog voldoende ventilatie op het balkon.

 

Windvaste screens als afsluiting van een terrasoverkapping

windvaste screen als terrasoverkapping afsluiting-zsm zonwering

Langer genieten in voor en naseizoen! Door de isolerende werking van windvaste screens als afsluiting van een terrasoverkapping blijft de warmte langer onder de overkapping hangen. Dit is ideaal om ’s avonds te kunnen genieten onder de veranda. In combinatie met een serrezonwering voor op- of onder de overkapping kunt u de temperatuur op de meest warme dagen goed onder controle houden.

Bijkomend voordeel is dat het screen privacy bied. U kunt zelf wel naar buiten kijken, maar de inkijk onder de overkapping is beperkt door de filtering van het glasvezeldoek. Het is ook mogelijk om een volledig doorzichtig raam in het doek te laten maken. Op deze manier ontstaat er een transparante afsluiting met optimaal doorzicht.

 

Windvaste screens als projectzonwering

screens als projectzonwering-zsm zonweringWindvaste screens als projectzonwering zijn gebruiksvriendelijk en doeltreffend! Ze kunnen in bijna alle weersomstandigheden naar beneden blijven, dit is perfect tijdens wisselend bewolkte dagen met veel wind.

Voor scholen en bedrijven is er een speciaal doek wat een doorlaatbaarheid heeft van 1%. Dit maakt het screen uitermate geschikt om hinderlijke schittering te voorkomen bij gebruik van digiborden of computer schermen. Windvaste screens zorgen ook voor energiebesparing. In combinatie met een airco of ventilatiesysteem is de werkplek gemakkelijk koel te houden en bespaart u energie omdat de installatie veel minder hard hoeft te koelen.

energiebesparing-zsm zonwering

Bron: TNO

Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent voor koelen worden bespaard.

Het windvaste screen is nu een aantal jaren op de markt en zal naar mijn idee meer en meer verkocht gaan worden en uiteindelijk het standaard screen volledig laten verdwijnen.

Als we er op letten kennen we allemaal wel de gebouwen waar wapperende doeken vol met plooien voor de ramen hangen. Die vervolgens ook nog eens met elke windvlaag of wolkje automatisch omhoog gaan en als het zonnetje schijnt juist niet naar beneden gaan als het nodig is.

Dit tijdperk is met de komst van het windvast screen voorbij, want zoals al eerder genoemd, het is de perfecte windvaste zonwering voor ramen, balkons, terrasoverkappingen en projectzonwering.

Benieuwd of een windvaste screen ook voor u een oplossing kan bieden? Stel dan uw vraag in de reacties onder dit artikel. Of maak direct een afspraak voor gratis advies op maat.

Terug naar boven

Gratis advies op maat!
Maak direct een afspraak voor klantgericht advies op een tijdstip wanneer u het uitkomt.
Gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.
Johan de Kreek
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse volledig up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering in terrasoverkappingen, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.

Comment Section

9 reacties op “Ontdek de mogelijkheden met Windvaste screens dé zonwering met optimaal doorzicht


Door r.u.t. lohe op 28 maart 2017

prijs :
inmeeten, levering,montage ( 9. verdieping }


Door Johan de Kreek op 6 april 2017

Beste R. Lohe,

Hartelijk dank voor de aanvraag. Ik zou graag een afspraak maken om de situatie te komen bekijken en een goed advies te geven.
Kunt u mij uw gegevens sturen naar info@zsm-zonwering.nl?!

Alvast bedankt en een fijne dag.


Door E v d stigchel op 4 juni 2017

Zijn er ook verduisterende screens voor de slaapkamer?


Door Johan de Kreek op 6 juni 2017

Beste heer/mevrouw Van der Stigchel,

Bedankt voor de aanvraag. Dit is zeker mogelijk. Screendoeken zijn er in verschillende soorten waaronder ook een verduisterende en windvaste uitvoering.
Voor meer informatie kunt u een afspraak plannen via de pagina advies op maat op deze website.


Door L.A. van der Werf op 10 juni 2018

Ik wil eerst een prijsindicatie ontvangen voordat een afspraak maken zinvol is. Aangezien ik maar een klein budget heb. Het gaat om de maten 335 x 135 cm (3350×1350 mm) en 270 x 135 cm (2700×1350 mm) Alvast dank voor u moeite
Groet Liliane


Door Johan de Kreek op 20 juni 2018

Bedankt voor de reactie. Een klein budget hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar door sparen kan ook een optie zijn. Windvaste screens zijn een investering voor een lange periode. Een goed advies is dan ook essentieel. In mijn bedrijfsvoering is complete verzorging van het project en montage altijd inbegrepen. De zonwering is altijd met een elektrische bediening en een klimaatbeheersing in de vorm van een warmte- of zonsensor kan een aanrader zijn.
Meer informatie kan altijd door contact op te nemen via de gegevens die vermeld staan op de contactpagina.
Succes.


Door Barbara Kolman op 17 juni 2018

Hallo,
Ik wil ook graag ee n prijsindicatie en de maakten zijn 3000×5000
Groetjes Barbara


Door Johan de Kreek op 20 juni 2018

Bedankt voor de reactie op mijn blog. Een goed advies is naar mijn idee erg belangrijk en ik zou graag wat meer informatie ontvangen.
Wilt u een elektrische bediening? Of wellicht een klimaatbeheersing met warmtesensor? Als u mij een afbeelding en wat extra gegevens zou willen aanleveren via info@zsm-zonwering.nl zal ik een nette offerte maken.


Door M.Houtepen op 7 augustus 2018

Hallo wij hebben een balkon op het noord westen door de wind hebben er al 3 stevige parasols het begeven, zouden deze screens het wel houden?
Groetjes Marian

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.