Effectieve warmtewering voor uw serre of terrasoverkapping met Serre zonwering
31 december 2014 
2 min. leestijd

Effectieve warmtewering voor uw serre of terrasoverkapping met Serre zonwering

Als u in de zomer wilt genieten van uw serre of terrasoverkapping, dan is het absoluut een aanrader om een serrezonwering toe passen.

Zonder zonwering is de temperatuur onder uw overkapping of serre vaak te hoog om lekker te kunnen genieten.

Oplossingen voor op- of onder de serre !

Serrezonwering is te verkrijgen in een bovenzonwering, naar wens te leveren met een overstek. Dit maakt het mogelijk om de zon ook uit de voorzijde van uw serre te houden.

Onderzonwering is praktisch en duurzaam, omdat het onder de serre geplaatst wordt. Op deze manier is het niet onderhevig aan weersinvloeden en zal het doek veel minder vuil worden.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De systemen zijn opgebouwd uit robuuste aluminium profielen en voorzien van een uniek spansysteem. Door gebruik te maken van degelijke koorden en sterke veren is optimale duurzaamheid gegarandeerd. De onderzonwering is naar wens verkrijgbaar met dimbare led spots.
  • Kleuren Het frame is standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De verandazonwering is standaard voorzien van Swela Sunvas of Swela SunSilk doek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een elektrische bediening van Somfy is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om terrasschermen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 600 cm met een diepte van 400 cm. Als uw serre of overkapping nog groter is kunnen we de systemen aan elkaar koppelen, op deze manier zijn echt alle afmetingen te leveren.
  • Garantie en levertijd Serrezonwering wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

 

Serrezonwering heeft vele voordelen:

  • Keuze uit een zonwering voor op- of onder uw serre
  • Uitermate windvast door gebruik te maken van sterke veren
  • Ook verkrijgbaar met een glasvezeldoek wat gemakkelijk te reinigen is en waar u doorheen kunt kijken
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Keuze uit een uitgebreide collectie zonwering doeken

 

Als we de serrezonwering komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen