Weinor terazza
Terrasoverkappingen
Johan de Kreek
Terrasoverkappingen
01/03/2015
1 min
2

Ervaar het ultieme buitenleven met de duurzame glazen tuinkamer Weinor Glasoase

01/03/2015
1 min
2

De tuinkamer Weinor Glasoase de ideale toevoeging aan uw woning, zeker omdat de weersomstandigheden in ons land niet altijd optimaal zijn.

Als de tuinkamer volledig gesloten is kunt u vanaf de eerste lentedag tot diep in de herfst lekker warm en droog op het terras zitten. Tijdens de warme zomerdagen schuift u de wanden eenvoudig opzij en kan de wind verkoeling geven onder de overkapping.


https://www.youtube.com/watch?v=sFLiEuoU6BI

Glazen vouwwanden

Met de aanschaf van deze tuinkamer kiest u voor glazen wanden die opvouwen. Als alle panelen geopend zijn is de volledige overkapping vrij en staat het glas netjes in één van de hoeken. Deze vouwwanden worden geleverd zonder tussenstijlen. Een onbelemmerd uitzicht op uw tuin is dus gegarandeerd.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Een grote diversiteit aan uitvoeringen maakt deze tuinkamer geschikt voor elk type woning. Naar wens kunt u de wanden afsluiten met glazen vouw panelen. Een andere optie is om uw veranda af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden. Vanzelfsprekend is ook led verlichting en terrasverwarming verkrijgbaar.
  • Kleuren  Het frame is standaard verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en 9 structuurlakken, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs).
  • Breedte en Hoogte  De maximale breedte is 700 cm met een diepte van 600 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De Weinor Glasoase wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

[RPG id=1348]

Een Weinor Glasoase heeft vele voordelen:

  • Standaard geleverd met gelaagd veiligheidsglas van 10 mm dikte
  • Helemaal voorbereid voor een zonwering op- of onder de overkapping
  • Een zeer fraai systeem met glazen wanden zonder tussenstijlen die opvouwen
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Uw tuinmeubels kunnen de gehele winter droog buiten blijven staan

Als we de tuinkamer komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een perfecte terrasoplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Reacties
Categorieën