Video Aspect Ratio: 16:9

Serrezonwering

Altijd op maat gemaakt  door topkwaliteit leveranciers

Uitstekende service met een "No Nonsens" mentaliteit

Gratis advies bij u thuis of in onze showroom

Vakkundige montage door eigen monteurs

Als u in de zomer wilt genieten van uw serre of terrasoverkapping, dan is het absoluut een aanrader om een serrezonwering toe te passen. Zonder zonwering is de temperatuur onder uw overkapping of serre vaak te hoog om lekker te genieten. 

Serrezonwering is te verkrijgen in een bovenzonwering, naar wens te leveren met een overstek. Dit maakt het mogelijk om de zon ook uit de voorzijde van uw serre te houden.

Onderzonwering is praktisch en duurzaam, omdat het onder de serre geplaatst wordt. Op deze manier is het niet onderhevig aan weersinvloeden en zal het doek veel minder vuil worden. 

Uitvoering: 

De systemen zijn opgebouwd uit robuuste aluminium profielen en voorzien van een uniek spansysteem. Door gebruik te maken van degelijke koorden en sterke veren is optimale duurzaamheid gegarandeerd. De onderzonwering is naar wens verkrijgbaar met dimbare led spots. 

Kleur: 

Het frame is standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur. De verandazonwering is standaard voorzien van Swela Sunsvak of Swela SunSilk doek in een kleur naar keuze.  

Bedieningen: 

Een elektrische bediening van Somfy is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om terrasschermen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets. 

Breedte en hoogte: 

De maximale breedte is 600 cm met een diepte van 400 cm. Als uw serre of overkapping nog groter is kunnen we de systemen aan elkaar koppelen, op deze manier zijn echt allle afmetingen te leveren. 

Garantie en levertijd

Serrezonwering wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd. 

  • Keuze uit een zonwering voor op of onder uw serre
  • Uitermate windvast door gebruik te maken van sterke veren 
  • Ook verkrijgbaar met een glasvezeldoek wat gemakkelijk te reinigen is en waar u doorheen kunt kijken
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Keuze uit een uitgebreide collectie zonweringsdoeken