Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aan
Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aanBrochure aanvragen

Page content

article content

Perfecte verduistering en inbraakvertraging met aluminium rolluiken van SunCircle

Met SunCircle rolluiken gaat u voor optimale isolatie.

Een borstelafdichting zorgt ervoor dat de lamellen(rollende gedeelte) perfect aansluiten op het frame. Dit voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat het rolluik geruisloos op- en neer  te bewegen is.

Volledige verduistering of ventilatie

De rolluiken worden geleverd met aluminium lamellen voorzien van polyurethaan schuim die als ze niet helemaal gesloten zijn kleine openingen bevatten. Op deze manier is er voldoende ventilatie als het rolluik niet helemaal naar beneden is.

Zodra u volledige verduistering wilt laat u het rolluik helemaal naar beneden rollen en dan begint het genieten van donker en stilte. Dit is echt een ideale oplossing voor kinderen die tussen de middag nog slapen of in de ochtend veel te vroeg wakker zijn.

Een SunCircle rolluik is ook een echte aanrader als u nachtdiensten heeft en overdag lekker rustig wilt bijslapen. In combinatie met een zonsensor is het ook een perfecte zonwering, want met deze sensor gaat het rolluik vanzelf naar beneden als er teveel zon op uw raam komt.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  U kunt kiezen uit een kast met ronde of afgeschuinde uitstraling in verschillende afmetingen. De grootte van de kast is geheel afhankelijk van de hoogte en breedte van de ramen.
  • Kleuren  Het frame en lamellen zijn standaard wit, crèmewit, antraciet, grijs, zilvergrijs, hellbeige, donkerbruin, donkergroen, donkerblauw en zwart. Naar wens ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs).
  • Bedieningen  Een elektrische bediening voorzien van anti optil beveiliging is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om rolluiken te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 350 cm met een hoogte van 300 cm. Als de ramen nog breder zijn kunnen we de rolluiken aan elkaar koppelen, op deze manier zijn echt alle afmetingen te leveren.
  • Garantie en levertijd Rolluiken worden geleverd met 7 of 5 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 4 weken netjes gemonteerd.

 

Suncircle rolluiken hebben vele voordelen:

  • Standaard voorzien van anti optil beveiliging
  • Borstel afdichting voor optimale isolatie en geruisloze bediening
  • Ruime keuze aan standaard kleuren en kleurcombinaties
  • Extra dikke aluminium profielen zorgen voor een zeer stevig frame
  • Keuze uit fabrieksgarantie van 7 of 5 jaar

 

Als we de SunCircle rolluiken komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende oplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Gratis advies op maat!
Maak direct een afspraak voor klantgericht advies op een tijdstip wanneer u het uitkomt.
Gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.
Johan de Kreek
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse volledig up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering in terrasoverkappingen, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.

Comment Section

0 reacties op “Perfecte verduistering en inbraakvertraging met aluminium rolluiken van SunCircle

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.