Weinor terrasschermen zijn degelijke zonweringsystemen, profiteer van jarenlange kennis en ervaring
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Weinor terrasschermen zijn degelijke zonweringsystemen, profiteer van jarenlange kennis en ervaring

Terrasschermen worden gedurende vele jaren intensief gebruikt bij zon- en wind. Het belangrijkste deel van een terrasscherm is de knikarm. Hij spant het doek en vangt de windbelasting op.

Omdat een hoge stabiliteit belangrijk is, gebruikt Weinor bij alle scharnieren gesmeed aluminium: licht en zo sterk als staal.

Kwaliteit en design

De knikarmen worden bij het inlopen omhoog gekanteld en zorgen zo voor een perfecte sluiting van de cassette. Bij het uitlopen kantelen ze terug, waarbij de gepatenteerde windbeveiliging voorkomt dat het scherm omhoog slaat als de wind eronder komt.

Weinor terrasschermen hebben stuk voor stuk een schitterend design en zijn leverbaar met een autovolant. Met dit systeem kunt u de voorzijde van het terrasscherm laten zakken om laagstaande zoninval te voorkomen.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering Omdat een hoge stabiliteit belangrijk is gebruikt Weinor bij alle scharnieren gesmeed aluminium: licht en zo sterk als staal. U heeft de keuze uit vier verschillende uitvoeringen, waarbij alle modellen kunnen worden voorzien van geïntegreerde led spots. Een heerlijke terrasverwarming is natuurlijk ook mogelijk.
  • Kleuren Het frame en knikarmen zijn standaard leverbaar in 47 verschillende ral kleuren en 9 structuurlakken. De knikarm schermen zijn standaard voorzien van de Weinor Moments of Weinor Weitex doeken collectie, zodat u altijd iets unieks in huis heeft.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om terrasschermen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De terrasschermen zijn geschikt voor bijna alle woningen. De maximale breedte is 1300 cm met een uitval van 400 cm.
  • Garantie en levertijd Weinor terrasschermen worden geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 3 weken netjes gemonteerd.

 

Weinor terrasschermen hebben vele voordelen:

  • Degelijk en uniek armsysteem met opwaai beveiliging
  • Keuze uit vier verschillende modellen met stuk voor stuk een fraai design
  • Uitval (diepte) leverbaar tot 4 meter
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Mogelijkheid om led verlichting volledig in te bouwen in het systeem

 

Als we de terrasschermen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen