Uitvalschermen bieden bescherming tegen warmte en UV straling met behoud van daglicht
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Uitvalschermen bieden bescherming tegen warmte en UV straling met behoud van daglicht

Als het mooi weer is wilt u de warmte buiten houden, maar toch van de omgeving kunnen genieten. Met functionele en betrouwbare uitvalschermen is dit geen enkel probleem.

De uitvalzonwering is standaard in cassette uitvoering. Een cassette systeem zorgt ervoor dat het doek is optimaal beschermd is tegen weersinvloeden als het scherm opgerold is

Door gebruik te maken van degelijke aluminium profielen waarbij meerdere armen in één scherm geplaatst kunnen worden, bieden we uitvalschermen tot 7 meter breed bestaande uit één doek.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De windvaste armen en het frame zijn van aluminium, dit om een lange levensduur te garanderen. U kunt kiezen uit een rond of vierkant systeem. Naar wens is de zonwering leverbaar met stormvaste armen voorzien van een gasveer. Dit is ideaal als u op een hogere verdieping woont of op een plaats waar veel wind is.
  • Kleuren Het frame is standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De uitvalschermen zijn standaard voorzien van Swela Sunvas of tegen een kleine meerprijs met Swela SunSilk polyester doek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een elektrische bediening van Somfy is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om uitvalschermen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De uitvalzonwering is geschikt voor bijna alle woningen. De maximale breedte is 2000 cm met een uitval van 150 cm.
  • Garantie en levertijd Uitvalschermen worden geleverd met 7 of 5 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 4 weken netjes gemonteerd.

Uitvalschermen hebben vele voordelen:

  • Standaard geleverd met windvaste armen
  • Grote afmetingen mogelijk tot 7 meter uit één doek
  • Optimale bescherming tegen warmte en UV straling
  • Uitgebreide keuze uit zonweringsdoeken van een hoge kwaliteit
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 of 5 jaar

Als we de uitvalschermen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen