Beleef sfeervolle avonden met de textieloverkapping Weinor Plaza Home
03 januari 2015 
2 min. leestijd

Beleef sfeervolle avonden met de textieloverkapping Weinor Plaza Home

De Weinor Plaza Home is een oprolbaar systeem waarbij sterke veren en slijtvaste koorden ervoor zorgen dat het doek goed strak blijft staan.

Degelijke staanders (poten) maken het systeem extra veilig is voor windvlagen. Door de hoge stabiliteit is het systeem soepel op- en neer te bewegen en is een lange levensduur gegarandeerd.

Zon- en regenwering

De terrasoverkapping is te gebruiken als regenwering zodra de hellingshoek minimaal 14 graden is. Een geïntegreerde regenwaterafvoer in het schuivende gedeelte (voorlijst) zorgt ervoor dat het water aan de voorzijde wegloopt.

Deze textieloverkapping wordt geleverd zonder vaste dwarsbalk aan de voorzijde. Als de zonwering opgerold is zijn alleen de liggers en staanders zichtbaar en behoud u volledig uitzicht op uw tuin.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering Omdat hoge stabiliteit belangrijk is gebruikt Weinor degelijke aluminium profielen. Dit maakt het mogelijk om grote terrassen te overdekken. Naar wens kunt u de zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Dit kan een vast- of oprolbaar doek zijn in diverse kwaliteiten. Een andere optie is om uw veranda af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden.
  • Kleuren Het frame is standaard verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en 9 structuurlakken, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De textieloverkapping is standaard voorzien van de Weinor Moments of Weinor Weitex doeken collectie, zodat u altijd iets unieks in huis heeft.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering en ook de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 600 cm met een diepte van 400 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De Weinor Plaza Home wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 3 weken netjes gemonteerd.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Rick
Door

Rick

op 06 Mar 2016

Zou graag een prijsindicatie willen ontvangen voor Weinor Plaza Home 5500 x 4000incl montage en stelpost voor fundering

Reactie plaatsen