De textieloverkapping Weinor Plaza Pro is de perfecte flexibele oplossing tegen zon en regen
03 januari 2015 
1 min. leestijd

De textieloverkapping Weinor Plaza Pro is de perfecte flexibele oplossing tegen zon en regen

Het textieldak Weinor Plaza Pro zorgt met zijn boogvorm in uitgeschoven stand voor een gecontroleerde regenafloop (regenwering bij een afschot van minimaal 14 graden).

De textieloverkapping heeft de flexibiliteit van een knikarmscherm omdat het oprolbaar is.


Perfecte regenwering

Bij deze overkapping is er een vaste dwarsbalk geplaatst en dat heeft zo zijn reden! Het doek rolt hier aan de voorzijde overheen en komt daardoor optimaal gespannen te staan. De Weinor Plaza Pro is uitstekend geschikt als flexibele oplossing voor bescherming tegen zon en slecht weer voor grote gezelschappen of horeca gelegenheden.

Degelijke staanders (poten) zorgen ervoor dat het systeem extra veilig is voor windvlagen en soepel op- en neer te bewegen is. Een geïntegreerde regenwaterafvoer in het schuivende gedeelte (voorlijst) zorgt ervoor dat het water aan de voorzijde wegloopt.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering Omdat hoge stabiliteit belangrijk is gebruikt Weinor degelijke aluminium profielen. Dit maakt het mogelijk om grote terrassen te overdekken. Naar wens kunt u de voorzijde en zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Dit kan een vast- of oprolbaar doek zijn in diverse kwaliteiten. Een andere optie is om uw veranda af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden.
  • Kleuren Het frame is standaard verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en 9 structuurlakken, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De textieloverkapping is standaard voorzien van de Weinor Moments of Weinor Weitex doeken collectie, zodat u altijd iets unieks in huis heeft.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering en ook de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 500 cm met een diepte van 500 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De Weinor Plaza Pro wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 3 weken netjes gemonteerd.

[RPG id=1434]

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Theo - Zonwering
Door

Theo - Zonwering

op 07 Sep 2015

Zeer mooie zonwering systemen. We verkopen ze zelf ook vaak.

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 15 Sep 2015

Beste Theo,Bedankt voor je reactie. Je hebt helemaal gelijk, mooie en degelijke systemen.Mooie website heb je trouwens zelf, ziet er top uit.Succes!

Reactie plaatsen