Met SunCircle terrasschermen geniet u optimaal van een schaduwrijk terras
31 december 2014 
1 min. leestijd

Met SunCircle terrasschermen geniet u optimaal van een schaduwrijk terras

SunCircle terrasschermen zijn toonaangevend in design en afwerking. Degelijke aluminium onderdelen zorgen voor jarenlang zorgeloos genieten.

Met de knikarmzonwering van SunCircle, kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct met vele mogelijkheden!

Altijd een perfect gesloten cassette en bescherming tegen weersinvloeden!

Een cassette systeem zorgt juist voor optimale bescherming in gesloten toestand. Door gebruik te maken van een systeem waarbij meerdere knikarmen in één scherm geplaatst kunnen worden bieden SunCircle terrasschermen een overkapping tot 13,5 meter breed met een diepte van 3,5 meter.

[RPG id=1182]

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De terrasschermen hebben een strak design en zijn voorzien van goede afdichtingen om het doek te beschermen in gesloten toestand. Een fraaie lichtlijst met led spots of een heerlijke terrasverwarming zijn natuurlijk ook mogelijk.
  • Kleuren Het frame en knikarmen zijn standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De SunCircle terrasschermen zijn standaard voorzien van Swela Sunvas of tegen een kleine meerprijs met Swela SunSilk polyester doek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een elektrische bediening van Somfy is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om terrasschermen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De terraszonwering is geschikt voor bijna alle woningen. De maximale breedte is 1350 cm met een uitval van 350 cm.
  • Garantie en levertijd SunCircle terrasschermen worden geleverd met 7 of 5 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 4 weken netjes gemonteerd.

SunCircle terrasschermen hebben vele voordelen:

  • Grote afmetingen mogelijk tot 13,5 meter uit één doek
  • Fraai design in cassette of half gesloten systemen
  • Uitval (diepte) leverbaar tot 3,5 meter
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 of 5 jaar
  • Keuze uit een ruime collectie zonweringdoeken

Als we de SunCircle terrasschermen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
c blokland
Door

c blokland

op 12 Feb 2015

Goedemiddag kunt u mij een richtprijs mailen als het gaat om een knikarm zonnescherm van 5,5 meter breed met een uitval van 2 meter? en dan gelieve met een gesloten cassette.In afwachting van uw reactie.mvg C. Blokland-den Burger

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 20 Feb 2015

Bedankt voor uw reactie en interesse in een SunCircle terrasscherm. Wellicht kunt u een e-mail adres achterlaten zodat ik een prijsopgave kan maken.

Mylou
Door

Mylou

op 25 Jun 2015

Ik ben op zoek naar een zonnescherm van 5 meter breed en 3 meter uitval. Wat kost zo'n scherm?

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 28 Jun 2015

Bedankt voor de reactie, ik zal een offerte naar u toe sturen.

marco warbout
Door

marco warbout

op 01 Apr 2016

Hoi JohanGaarne een prijsopgave voor een zonwering systeem en een overkapping aan de achterzijde van ons huis

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 04 Apr 2016

Beste Marco, bedankt voor de aanvraag. De offerte komt er aan hoor.

priscilla
Door

priscilla

op 28 Mar 2017

goedenavond, ik zou graag een prijsopgave willen van een knikarmscherm 5 meter breed en 3,50 m uitval. elektrisch. alvast bedankt

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 06 Apr 2017

Beste Priscilla,Bedankt voor de aanvraag. Stom van mij, maar ik heb de aanvraag over het hoofd gezien. De offerte komt eraan. Fijne dag.

Jasmijn
Door

Jasmijn

op 03 May 2017

Goedendag, Kunt u mij een richtprijs geven voor elektrisch knikarm zonnescherm 550 cm 250 cm uitval in gesloten cassette! Ik zie uw antwoord tegemoet Mv Gr

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 18 May 2017

Beste Jasmijn,Bedankt voor de aanvraag. Ik moet eerlijk bekennen dat de reacties die op de website terechtkomen er momenteel echt bij inschieten. Het is gelukkig super druk en ik kan momenteel helaas geen aanvragen beantwoorden voor richtprijzen. Als er echt interesse is dan zou het fijn zijn een afspraak te plannen via Advies op maat op deze website.

Richard Haeser
Door

Richard Haeser

op 13 May 2017

Kunt u mij een richtprijs geven voor een knikarm zonnescherm van 5m breed en 3,5m uitval elektrisch met optioneel een afstandsbediening?

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 18 May 2017

Beste Richard Haeser,Bedankt voor de aanvraag. Ik moet eerlijk bekennen dat de reacties die op de website terechtkomen er momenteel echt bij inschieten. Een scherm voor de opgegeven maatvoering begint ongeveer vanaf € 3000,-- inclusief montage.Als er interesse is dan zou het fijn zijn een afspraak te plannen via Advies op maat op deze website.

Reactie plaatsen