Plissé horren, gebruiksvriendelijke insectenwering voor ramen en deuren
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Plissé horren, gebruiksvriendelijke insectenwering voor ramen en deuren

De plissé horren van onze van onze leverancier Unilux zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Deze insectenwering is verkrijgbaar in een versie voor ramen en deuren.

Eigenlijk is er voor elk probleem  wel een oplossing want de plissé horren zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde te monteren.

Omdat het geplisseerde gaas een antraciet zwarte kleur heeft valt het goed op. Dit is een groot voordeel, want bij deuren zal er minder snel doorheen gelopen worden.

Eenvoudig te onderhouden

Alle plissé oplossingen zijn eenvoudig te verwijderen en daardoor gemakkelijk schoon te maken.

Voor het kleine onderhoud kunt u de insectenwering met een stofzuiger (borstel) eenvoudig schoonzuigen. Als u de plissé horren echt goed wilt reinigen klikt u het gemakkelijk los een maakt u het schoon met een bijvoorbeeld een tuinslang.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering De plissé deuren worden standaard geleverd met een lage ondergeleider. Omdat deze maar 3 mm hoog is vormt het eigenlijk geen drempel. Dit is in veel situaties een groot voordeel. Omdat er geen veer in het systeem verwerkt zit blijft de deur in elke positie staan. De horren voor ramen zijn verkrijgbaar in een versie voor op- en in het kozijn. Als u een kunststof kozijn heeft met een draai- kiepraam wordt het systeem eenvoudig tussen het raam geklemd. Op deze manier heeft u een effectieve insectenwering als het raam volledig geopend of gekanteld is.
  • Kleuren Het frame is standaard verkrijgbaar in 5 verschillende ral kleuren, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs) of structuurlak naar keuze. Het gaas is standaard antraciet zwart, plissédeuren kunt u ook laten uitvoeren met grijs gaas.
  • Bedieningen Door gebruik te maken van een ketting of koorden kunt u de plissé horren gemakkelijk schuiven. De insectenwering is gebruiksvriendelijk en blijft in elke positie staan.
  • Breedte en Hoogte Plissé deuren zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen, op deze manier is er voor elke deur wel een oplossing. Ideaal voor schuifpuien en openslaande deuren. Plissé horren voor ramen zijn leverbaar tot een breedte van 120 cm met een hoogte van 200 cm . In een dubbele uitvoering is het mogelijk een breedte van 240 cm te overbruggen
  • Garantie en levertijd De plissé oplossingen van Unilux worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het systeem en 1 jaar op het gaas en koorden. De insectenwering is binnen 3 weken netjes gemonteerd.

 

Plissé horren hebben vele voordelen:

  • Leverbaar voor zowel ramen als deuren
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Geschikt voor binnen- en buiten montage
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Zeer grote afmetingen mogelijk

 

Als we de plissé horren komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende oplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Tess
Door

Tess

op 10 Feb 2016

Hey, you're the goto exretp. Thanks for hanging out here.

Reactie plaatsen