Pergola terrasoverkapping: Ontdek de voordelen
30 maart 2020 
6 min. leestijd

Pergola terrasoverkapping: Ontdek de voordelen

Interesse in een pergola terrasoverkapping? In deze blog alles over deze fraaie en degelijke zonweringsystemen

De naam Pergola is gebruikt voor vele toepassingen. Ik weet nog dat we zelf vroeger in de tuin een variant hadden van hout met van die schuine liggers, mijn vader noemde dat ook al een pergola. Meestal groeide er een druif overheen, waardoor we in de zomer de hele straat van druiven konden voorzien😉

Eigenlijk wilde niemand ze hebben, want meestal waren ze enorm zuur en veel te klein😆 Ik heb nog goed onthouden dat ik dan de hele straat af kon lopen leuren met die dingen, maar goed……

Er zijn veel verschillende pergola’s te vinden en als ik het zelf Google dan is het een “kust en keur” van soorten en maten.

Ik bedoel met een pergola terrasoverkapping, ook wel pergola zonwering genoemd een systeem met een aluminium frame. Ik bied de keuze uit een variant waarbij er een onder de aluminium constructie een doek heen- en weer schuift of een systeem waarbij aluminium lamellen verwerkt zijn die kunnen kantelen.

We maken een pergola terrasoverkapping die aan de gevel of vrijstaand gemonteerd kan worden in een uitstraling die we helemaal kunnen aanpassen aan ieders wensen. Bij alle modellen pergola overkappingen is in één van de staanders een afvoer verwerkt om het regenwater netjes af te voeren.

Een pergola terrasoverkapping verlengt het buitenseizoen

Een pergola terrasoverkapping verlengt het buitenseizoen-zsm zonwering

Een pergola terrasoverkapping is geschikt voor….

Particulier

Een pergola terrasoverkapping is geschikt voor particulier-zsm zonwering

En pergola terrasoverkapping is uitermate geschikt voor de particulier. Met deze windvaste terrasoverkapping is het langer buiten genieten. Daarnaast is de terrasoverkapping geschikt voor zowel grote als kleine terrassen en voor iedere situatie op maat gemaakt.

Een voordeel wat genoemd moet worden is dat u zelf bepaald of u wel of niet in de zon wil zitten. Het is natuurlijk goed voor te stellen dat u bij 17 graden liever in de zon zit en bij een graadje of 30 liever beschut. Dat is iets wat zeker gaat lukken met een pergola terrasoverkapping.

Zon of schaduw, bepaal het zelf! Bijkomend voordeel is dat het een sfeervolle terrasoverkapping is. Dankzij de ingebouwde en duurzame led verlichting in het frame van de overkapping is het mogelijk om tot in de late uurtjes een gezellige sfeer te creëren. De pergola kan worden in verschillende vormen op maat gemaakt worden, daarom is deze terrasoverkapping geschikt voor alle soorten tuinen.

Deze uitschuifbare terrasoverkapping kan uit met veel wind en is geschikt voor grote terrassen

Zakelijk

Een pergola terrasoverkapping is geschikt voor zakelijk-zsm zonwering

Naast de particuliere markt is de terrasoverkapping ook geschikt voor de zakelijke gebruiker. Met deze pergola terrasoverkapping creëert u meer overdekte ruimte voor klanten wanneer dat nodig is. U kunt meer tafeltjes kwijt. En meer overdekte tafelplaatsen zal leiden tot meer omzet. U zal als ondernemer uniek zijn.

Uniek op een manier doordat u zon kan aanbieden wanneer het in de schaduw niet warm genoeg is en u schaduw kan aanbieden wanneer het in de zon te warm is. Deze terrasoverkapping ook volledig af te sluiten. De wanden kunnen bijvoorbeeld dicht gemaakt worden met glazen schuifwanden, zodra de overkapping volledig uitgeschoven is en de wanden gesloten is het een gesloten ruimte, dit heeft ook in de koudere maanden zijn voordelen.

Een pergola terrasoverkapping kan bijna altijd uit blijven staan. De terrasoverkapping is getest op zware windbelasting en voldoet tot windkracht 9 op de schaal van Beaufort. De terrasoverkapping is helemaal naar wens op maat te maken en geschikt voor ieder terras.

Verschillende modellen

Pergola terrasoverkapping schuin

Pergola terrasoverkapping schuin-zsm zonwering

De pergola zonwering schuin monteren we aan de muur met zware RVS bevestigingen. Afhankelijk van de

maatvoering komen er 2 of 3 staanders aan de voorzijde. De afmetingen van deze pergola zonwering variëren van een breedte van 300 cm tot 1800 cm. De diepte is 250 tot 750 cm.

Deze pergola zonwering is altijd op maat gemaakt.

Pergola terrasoverkapping recht (vrijstaand)

Pergola terrasoverkapping recht-zsm zonwering

De pergola zonwering recht monteren we meestal vrijstaand. Het is ook mogelijk om één zijde aan de muur te bevestigen. Bij vrijstaande montage komen er 4 staanders, als het systeem aan de gevel komt dan zijn dit er 2.

De afmetingen van deze pergola zonwering variëren van een breedte van 250 cm tot 550 cm. De diepte is 250 tot 550 cm. Voor grotere afmetingen kan de pergola zonwering (recht) ook aan elkaar gekoppeld worden.

Een pergola zonwering is altijd op maat gemaakt.

Pergola terrasoverkapping lamellendak

Pergola lamellendak-zsm zonweringDe pergola lamellendak monteren we meestal vrijstaand. Het is ook mogelijk om één zijde aan de muur te bevestigen. Bij vrijstaande montage komen er 4 staanders, als het systeem aan de gevel komt dan zijn dit er 2.

De afmetingen van deze pergola zonwering variëren van een breedte van 250 cm tot 450 cm. De diepte is 250 tot 600 cm. Voor grotere afmetingen kan de pergola lamellendak ook aan elkaar gekoppeld worden tot een afmeting van 900 bij 1200 cm.

Een pergola lamellendak is altijd op maat gemaakt.

Maak het terras extra gezellig met sfeervolle LED verlichting in de liggers

Dichtmaken van de wanden

Een pergola terrasoverkapping met dichte wanden-zsm zonwering

De zijwanden zijn af te sluiten met verschillende materialen. Kies voor een oplossing die open kan met een windvaste screen of glazen schuifwanden. Screens geven schaduw en glas zorgt voor een mooi uitzicht.

Liever een vaste wand? Maak dan de zijkanten dicht met houten of aluminium rabatdelen.

Maak de pergola terrasoverkapping helemaal compleet met led verlichting en een terrasverwarming en geniet tot in de late uurtjes.

Pergola terrasoverkapping de materialen

Het doek

Voor de pergola terrasoverkapping schuin en recht is er een doek voor elke behoefte. Er zijn verschillende soorten van het PVC doek is er een PVC lichtdoorlatende en een PVC verduisterende variant. Daarnaast is er het Soltis 96 doek wat zorgt voor een lichtdoorlatende werking waarbij het doek ook waterdicht is.

Onderhoud voor beide varianten is eenvoudig want het vuil trekt niet in het materiaal. Een goed sopje en een borstel is genoeg om het mooi schoon te maken.

Er zijn verschillende kleuren mogelijk, altijd in een uni (effen) kleur.

PVC vs Soltis doek

PVC

 • Keuze uit lichtdoorlatend of verduisterend
 • Waterdicht
 • Vlamverdragend
 • Duurzaam
 • Polyester kern

Soltis 96

 • Weerkaatst 92% van de warmte van de zonnestralen
 • Waterdicht
 • Hoge kleurechtheid
 • Vlamverdragend
 • Extreem sterk

Lamellen

De pergola terrasoverkapping lamellendak is uitgevoerd met aluminium lamellen.

Het frame met kantelbare lamellen zorgt ervoor dat er een natuurlijke luchtstroom ontstaat. Filter het licht door de lamellen te kantelen er ontstaat een natuurlijke luchtstroom die zorgt voor ventilatie. Als de weersomstandigheden slechter worden sluit dan de lamellen en geniet van een waterdichte overkapping.

Er zijn verschillende kleuren mogelijk, waarbij de keuze voor lichte lamellen het meest gemaakt is.

Het frame

Pergola lamellendak kleuren die passen-zsm zonwering

Voor het frame is er de keuze in 7 standaard kleuren, naar wens ook geleverd in ieder gewenste ral kleur. De Alpha pergola terrasoverkapping heeft een structuurlak welke is behandeld met ‘Nano’. Dit houdt in dat de lak kleurecht, krasvast is, het een luxe uitstraling heeft en het eenvoudig schoon te houden is. Eveneens is ook het doek verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren.

Bediening en automatisering

Een elektrische bediening met afstandsbediening is standaard bij de pergola terrasoverkapping. Optimaal gemak? Kies er dan voor om de zonwering, de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.

Garantie en levertijd

De Alpha pergola zonwering wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie en een levertijd van +- 5 weken.

De voordelen op een rijtje

 • Duurzame LED verlichting in de liggers
 • Afstandsbediening
 • Opvouwbaar en waterdicht
 • Kantelbaar en ventilerend
 • Windvast en weersbestendig
 • Geschikt voor zowel de particulier als de zakelijke klant

Deze blog is geschreven door Niels van Hoek. Hopelijk is dit een interessant artikel voor de lezers en ik ben erg benieuwd of jullie dit product interessant vinden. Ik zou het daarom ook enorm waarderen om opmerkingen, vragen of aanvullingen te krijgen. Deze kunt u plaatsen in het reactieveld onder deze blog. Alvast bedankt!

Showroom

De pergola terrasoverkapping is ook te bewonderen in onze showroom. Heeft u vragen? Wij nemen ruimschoots de tijd om een oplossing te bieden voor al uw vragen. Loop gerust binnen of maak direct online een adviesafspraak!

Over de schrijver
Momenteel bezig met het op de kaart zetten van producten voor ZSM Zonwering. Ik doe dit met veel passie en plezier.
Erica van Duinen
Door

Erica van Duinen

op 20 Mar 2019

Zeer fraai deze zon overkapping, het is dat mijn 9 mtr. brede scherm nog niet aan vervanging toe is, maar anders had ik er zeker oren naar gehad.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Goed om te horen dat de overkapping in de smaak valt!

Stella Klomp
Door

Stella Klomp

op 20 Mar 2019

Deze terrasoverkapping en zonwering in 1 lijkt me een fantastische uitvinding. Ik ben benieuwd wat het prijsverschil is tussen deze overkapping en 'standaard' zonwering in de vorm van een scherm. Wij wonen zelf in een appartement dus is voor ons geen optie, maar onze dochter heeft een huis in aanbouw gekocht waar het wellicht interessant voor is.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Om een goed advies te geven bied ik de mogelijkheid om eenvoudig en snel een afspraak te maken voor gratis advies bij u thuis of in onze showroom. De prijs is in deze ook afhankelijk van verschillende factoren zoals afmetingen, soort doek, fundering en dergelijke. Kunt u deze gegevens mailen naar info@zsm-zonwering.nl voor een offerte of een afspraak maken via https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/ ?

Anja van Riemsdijk
Door

Anja van Riemsdijk

op 20 Mar 2019

Ik heb enige twijfel over dit product, wanneer het te warm en je maakt het dak dan open dan is het nadeel, lijkt mij dat je ook gelijk volle bak in de zon zit en dat is ook niet fijn. De vaste overkapping houd warmte en zonlicht tegen.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie! Dit ligt ook aan het soort doek dat gekozen wordt. Bij de keuze voor een Sunworker doek wordt 92% van de warmte weerkaatst. Overigens kan het dak zover uitgeschoven worden als u zelf wilt.

A. J. van Barneveld
Door

A. J. van Barneveld

op 20 Mar 2019

Wij hebben sinds anderhalf jaar een terrasoverkapping via jullie bedrijf. Toen was dit nog niet in de aanbieding. Was dat wel het geval geweest zou het zeker interessant zijn geweest om een afweging te maken

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Goed om te horen dat ook deze terrasoverkapping in de smaak valt. Ik hoop dat u momenteel nog steeds veel plezier beleeft aan de huidige terrasoverkapping!

Piet van der Sar
Door

Piet van der Sar

op 20 Mar 2019

Best Niels. Wij hebben al verschillende jaren tot volle tevredenheid een terrasoverkapping van ZSM. Voor toekomstig geinteresseerde in een terrasoverkapping zeker het overwegen waard. Veel succes met je studie.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie! Fijn om te horen dat jullie nog steeds tevreden zijn en wie weet tot in de toekomst.

L. Bos
Door

L. Bos

op 20 Mar 2019

Mooi!!!

Wim Meijdam
Door

Wim Meijdam

op 20 Mar 2019

Dit is voor ons nvt, nl wij wonen op een appartement met balkon

Wouter de Heus
Door

Wouter de Heus

op 20 Mar 2019

Heel mooi maar ik zou er nu geen aanschaffen omdat wij net een verasol terrasoverkapping hebben

Sanne
Door

Sanne

op 20 Mar 2019

Afhankelijk van het prijsverschil met een "normale" zonwering zou ik dit product gerust aanschaffen. Ziet er stevig en modern uit.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. De prijs is in deze ook afhankelijk van verschillende factoren zoals afmetingen, soort doek, fundering en dergelijke. Kunt u deze gegevens mailen naar info@zsm-zonwering.nl voor een offerte of voor meer informatie een afspraak maken via https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/

Jan Roozen
Door

Jan Roozen

op 20 Mar 2019

helaas hebben wij sinds 3 jaar een overkapping, dan wel een terras inclusief glazen schuifpanelen en zadeldak.

Domien Theuvenet
Door

Domien Theuvenet

op 20 Mar 2019

Afhankelijk van prijs en wijze van montage (onder de dakpannen bij ons) zou dit scherm tzt de vervanger van ons huidige scherm kunnen worden.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Dat klinkt goed! Deze overkapping kan volledig op maat gemaakt worden en voor de montage voorzie ik dus ook geen problemen. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Kunt u ons een mailtje sturen naar info@zsm-zonwering.nl waar de terrasoverkapping aan zou moeten voldoen? Of maak voor meer informatie een afspraak maken via https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/

Els Brussé - Brus
Door

Els Brussé - Brus

op 20 Mar 2019

Ik heb van overkappingen geen verstand. Maar het ziet er geweldig goed en functioneel uit. Veel succes gewenst.

Fam. Struik
Door

Fam. Struik

op 20 Mar 2019

Beste Niels, ziet er ontzettend mooi uit! Mochten wij een overkapping willen dan zou het zeer zeker deze zijn.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reacties. Mocht u nog meer informatie willen ontvangen dan bied ik u de mogelijkheid om eenvoudig en snel online een afspraak te maken voor gratis advies bij u thuis of in onze showroom. https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/

Ferr maasbimmel
Door

Ferr maasbimmel

op 20 Mar 2019

Wij zijn ons nog steeds aan het orienteren en voornemens om dit jaar een overkapping te laten plaatsen. Dit zou een interessante optie kunnen zijn, ook omdat schilderwerk / ramen zemen op de eerste verdieping makkelijker wordt. Aan de andere kant hebben wij het idee van een tuinkamer in ons hoofd waarbij de inrichting permanent zou zijn. Het dak kan dan alleen met mooi weer open. Ik ben ook benieuwd naar de prijsverhouding tussen deze oplossing en een permanent glazen dak met zonwering.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Het idee van een tuinkamer waarbij het dak alleen met mooi weer open gaat is in deze ideaal natuurlijk. De prijs is echter afhankelijk van verschillende factoren (soort doek, fundering, op maat?) Als u een mailtje stuurt naar info@zsm-zonwering.nl met wat meer specificaties dan zouden we voor beide een offerte kunnen opmaken. U kunt er ook voor kiezen om online een afspraak te maken voor gratis advies bij u thuis of in de showroom via https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/

C Beije
Door

C Beije

op 20 Mar 2019

Mooi gedaan kun je me een prijslijst mailen.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Voor meer informatie over de prijs zou ik u willen vragen een afspraak te maken via https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/ zodat we kunnen kijken naar de afmetingen, doek en dergelijke. Prijs is hier namelijk van afhankelijk!

Caroline Lenstra
Door

Caroline Lenstra

op 20 Mar 2019

Beste Niels, Bedankt voor je mail. Ziet er goed uit. Wij hebben al een zon/regenscherm van Weinor van jullie en zijn daar erg blij mee. Veel succes met je onderzoek/studie!

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met het zon/regenscherm.

T. Voorendt-Körner
Door

T. Voorendt-Körner

op 20 Mar 2019

Wij hebben een overdekt balkon dus hebben dit systeem niet nodig. Ik weet ook niet of ik het zou aanschaffen. Het is opvouwbaar, maar wat doe je met bladeren en ander vuil dat er op valt? Dat kan zich ophopen. Vouwt het dan ook nog strak op? En hoe maak je het schoon?

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Goed punt! Dit ligt wel aan de hoeveelheid vuil/blad dat op het doek zou komen te liggen. In principe vouwt het losliggende blad zich mee op. Het is natuurlijk wel te adviseren dat wanneer er teveel vuil op het doek ligt dit eerst of zo snel mogelijk na het invouwen van het doek te verwijderen i.v.m. het rotten van natte bladeren. Wat betreft het schoonmaken is dit gemakkelijk met de tuinslang te doen.

M. van den Hil
Door

M. van den Hil

op 20 Mar 2019

Ziet er mooi uit! Heb het zelf niet nodig maar zeker voor bijvoorbeeld restaurants met terras een uitkomst. Wat gebeurd er als het doek nat regent? Moet hij dan eerst drogen voordat hij kan worden opgevouwen?

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Goed om te horen! Het is niet nodig om het doek eerst te laten drogen voordat hij kan worden opgevouwen. Wel zou ik wanneer het droog is het doek uitvouwen wanneer deze nog nat was.

Esmeralda
Door

Esmeralda

op 20 Mar 2019

Prachtig Niels gewoon een hele goede opzet van je , ga zo door Uit ervaring weten wij ook dat Johan en Marco ( big chiefs ) ook uitstekend vakwerk leveren en een zeer goede service après vente hebben. Kortom follow your dreams dan komt het zeker goed. Wij hebben inmiddels weer een tweede offerte in beraad , bij Z.S.M . Succes

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor het compliment! Goed om te horen dat de tweede offerte in beraad is.

Jascha Kandel
Door

Jascha Kandel

op 20 Mar 2019

Het ziet er mooi degelijk en goed uit . Erg professioneel . Ik kan het zelf niet plaatsen omdat ik er geen plek voor heb, ga het zeker anderen laten weten van je project. Heb rondom rolluiken van ZSM en zeer tevreden , Heb rondom rolluiken

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie al is het jammer dat u er zelf geen plaats voor heeft. Goed om te horen dat u tevreden bent met de rolluiken!

Annette
Door

Annette

op 21 Mar 2019

Ik had graag een tuinoverkapping gewild maar daarvoor is mijn tuin te klein. Een vaste overkapping neemt teveel zon weg. Ik heb daarom enige jaren geleden voor een prachtig zonnescherm van ZSM gekozen. Het is dat deze optie nog niet voorhanden was anders had ik hier zeker geïnteresseerd in geweest. Het ziet er geweldig uit en de oplossing zonwering en overkapping in 1 vind ik super.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie en goed om te horen dat deze terrasoverkapping in de smaak valt. Hopelijk beleeft u nog altijd veel plezier van het zonnescherm en wie weet is dit een plan voor in de toekomst. U bent altijd van harte welkom in onze showroom!

Martin
Door

Martin

op 21 Mar 2019

Hallo Niels, ziet er allemaal heel fraai uit. Helaas hebben wij er geen toepassing voor.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Goed om te horen! Jammer dat het voor jullie niet van toepassing kan zijn. Toch bedankt voor de reactie!

Kor Fierens
Door

Kor Fierens

op 21 Mar 2019

`Ziet er goed uit. Ook geschikt als het regent? Ben benieuwd wat het gaat kosten.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Alle doeken zijn geschikt als het regent. Enige verschil is, is dat wanneer er gekozen wordt voor de Sunworker 'christal' variant dat deze waterdicht is zodat je ook droog kunt zitten wanneer het regent. Prijs is in deze dus ook afhankelijk van het soort doek, de afmetingen, fundering en dergelijke. Ik wil u graag de mogelijkheid geven tot gratis advies bij u thuis of in onze showroom. Dit kunt u doen via de volgende link: https://zsm-zonwering.nl/afspraak-maken/ U kunt er ook voor kiezen om ons een mailtje te sturen met wat specifieke informatie zodat we een nette offerte kunnen opmaken. U kunt een mail sturen naar info@zsm-zonwering.nl

Kor Fierens
Door

Kor Fierens

op 21 Mar 2019

Ziet er goed uit. Ook geschikt als het regent? Ben benieuw wat het gaat kosten.

Manon Boertje
Door

Manon Boertje

op 21 Mar 2019

Onze interesse is gewekt , echter zijn we wel benieuwd naar het prijsverschil in verhouding met gewone zonnewering. En de kleuren van de doeken , alhoewel ik begrijp dat het frame wel in elke gewenste ral kleur is te verkrijgen..... wij zijn namelijk van de kleur haha. Onze zonnewering is pas 5 jaar geleden opgehangen door jullie, dus het moet wel heel interessant zijn dit nu te overwegen, maar wellicht voor later? Is er ook een prijslijst beschikbaar?

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie, dat is goed om te horen! Het frame is inderdaad in elke gewenste ral kleur te verkrijgen. Wat betreft het doek is dit zo lastig aan te geven omdat er veer verschillende soorten en kleuren doek kunnen worden gehanteerd. Wat betreft de prijs is dat in deze ook lastig om aan te geven omdat dit afhankelijk is van factoren als afmetingen, soort doek, fundering en dergelijke. Om een goed advies te geven bied ik de mogelijkheid om eenvoudig en snel een afspraak te maken voor gratis advies bij u thuis of in onze showroom. Zo kunt u samen met onze expert alle opties overwegen om tot een goede keuze te komen. Een goede keuze is natuurlijk niet geheel onbelangrijk aangezien de zonnewering slechts 5 jaar oud is. Via de volgende link kunt u gemakkelijk een afspraak maken: https://zsm-zonwering.nl/gratis-advies-op-maat/ U kunt er ook voor kiezen om een mail te sturen naar info@zsm-zonwering.nl om een afspraak te maken of om een offerte aanvraag te doen.

hsparreboom
Door

hsparreboom

op 21 Mar 2019

het is een mooi systeem, wij hebben mooie rolluiken en een grote parasol, dus onze tuin voldoet aan alles ,succes

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat u tuin aan alles voldoet!

Jan, Papendrecht
Door

Jan, Papendrecht

op 21 Mar 2019

Mooi systeem. Het is dat ZSM vorig jaar een overkapping heeft geplaatst, anders had dit ook een optie kunnen zijn

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 21 Mar 2019

Fijn om te horen dat ook dit systeem een optie had kunnen zijn. Hopelijk beleeft u nog altijd veel plezier aan uw huidige overkapping!

Henk flink
Door

Henk flink

op 21 Mar 2019

Mooi om te zien, maar voor ons nvt wij wonen op een appartement.

Johan Peek
Door

Johan Peek

op 21 Mar 2019

Mooi product met zeer veel mogelijkheden. In de toekomst wellicht eens meer info voor aanvragen. momenteel nog zeer tevreden met de huidige overkapping.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Goed om te horen dat u nog steeds tevreden bent over de huidige overkapping. Bedankt voor de reactie!

Sandra Boer
Door

Sandra Boer

op 21 Mar 2019

Prachtige overkapping met vele mogelijkheden. Zeker het onthouden waard, maar genieten voorlopig van de door jullie geplaatste andere overkapping met heel veel plezier! Succes

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Bedankt voor de reactie en goed om te horen dat de overkapping in trek is! Geniet van jullie overkapping.

Leo
Door

Leo

op 21 Mar 2019

Een prima product als je naar zo iets opzoek bent denk ik

Sander Paans
Door

Sander Paans

op 22 Mar 2019

Prachtig materiaal geeft veel vrijheid

G.H. Pals
Door

G.H. Pals

op 22 Mar 2019

Een vaste terrasoverkapping veroorzaakt bij harde regen en hagel veel meer lawaai dan een (opgevouwen) opvouwbare pergola terrasoverkapping. Ook het feit dat de opvouwbare overkapping naar wens tov de zon kan worden ingesteld is natuurlijk ook een voordeel tov vaste terrasoverkappingen. Ik ben benieuwd of een opvouwbare pergola overkapping ook geleverd kan worden zonder de beide steunbalken, want in mijn geval zouden de balken waarin het systeem schuift aan weerszijden van mijn patio kunnen worden bevestigd (punt is natuurlijk wel de afwatering). Ik vind het een heel mooi systeem en ik ben erg benieuwd naar de prijzen van de verschillende uitvoeringen.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Goed om te horen dat u enthousiast bent en de voordelen van deze terrasoverkapping ziet. Deze pergola overkapping kan zoals u beschrijft geleverd worden zonder de steunbalken en bevestigd worden aan de patio. Voor meer advies en de prijs zou ik u willen vragen om een afspraak te maken bij ons in de winkel of bij u thuis of een offerteaanvraag te doen.

Sjaak voor den Dag
Door

Sjaak voor den Dag

op 22 Mar 2019

Een mooi systeem, kan het ook los van de gevel, stand alone, geplaatst worden in een tuin of zo?

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Bedankt voor uw reactie. De pergola terrasoverkapping kan inderdaad ook los van de gevel geplaatst worden. Voor meer advies wil ik u vragen online een afspraak te maken bij u thuis of bij ons in de winkel.

Alfred
Door

Alfred

op 22 Mar 2019

Ziet er mooi, degelijk en functioneel uit.

Annemieke Leentvaar-Kleijn
Door

Annemieke Leentvaar-Kleijn

op 22 Mar 2019

Fantastische en innovatief systeem dat je zelf qua kleur en afmeting kunt samenstellen, ziet er super mooi uit! En dat in combinatie met de uitstekende service van ZSM kan het niet anders dan een succes worden. Wij zijn nog steeds erg tevreden met het prachtige elektrische scherm en de screens anders was dit zeker een optie geweest. Veel succes met je onderzoek Niels en de groeten aan de mannen

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Bedankt voor de reactie! Goed om te horen dat jullie nog steeds tevreden zijn over onze producten:)

Miranda Oostdam
Door

Miranda Oostdam

op 23 Mar 2019

Ziet er goed uit en als ik zeker wist dat ik in het huis zou blijven wonen had ik het ook zeker overwogen. Voor de zon zouden we het niet echt hoeven doen maar tegen de regen zou het zeker een optie zijn om dan toch buiten te kunnen zijn. En om dan in de zomer in de tuin te kunnen zitten tijdens een buitje, of als je net aan het bbqen bent en het begint te regenen dat je niet met z'n allen naar binnen hoeft te vluchten. En het zou helemaal afhankelijk zijn van wat de overkapping kost of ik hem zou aanschaffen. Succes Niels met de studie.

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Bedankt voor de reactie! Goed om te zien dat u er ook de voordelen van inziet. Mocht u nog meer informatie willen kunt altijd een keer langskomen of online een afspraak maken voor advies bij u thuis of bij ons in de winkel.

Cora Heijblom
Door

Cora Heijblom

op 26 Mar 2019

hallo Niels, Als eerste vinden wij het een mooi product met veel verschillende opties. Het lijkt ons zeker een oplossing voor mensen die twijfelen tussen een parasol en een dichte overkapping omdat deze de voor en de nadelen van beide combineert tot een mooi en praktisch product. Zelf zijn we nog zeer tevreden over onze overkapping die ook geplaatst is door ZSM. Veel succes en plezier met de studie en de werkzaamheden bij ZSM

Niels van Hoek
Door

Niels van Hoek

op 28 Mar 2019

Bedankt voor de reactie. Goed om te horen te horen dat jullie nog steeds tevreden zijn over de overkapping!

Reactie plaatsen