Rolhorren zijn praktische insectenwering die oprolbaar zijn als u het in de winter niet gebruikt
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Rolhorren zijn praktische insectenwering die oprolbaar zijn als u het in de winter niet gebruikt

Rolhorren van onze van onze leverancier Unilux zijn praktisch en duurzaam. Als u de horren in de winter niet gebruikt, dan rolt u gaas simpelweg in de cassette.

Alle rolhorren zijn standaard geleverd met PPP gaas. Dit extra stevige gaas heeft een open structuur en is bijna niet zichtbaar.

Zowel voor ramen als deuren

Alle rolhorren zijn voorzien van een degelijk veer die ervoor zorgt dat het gaas goed gespannen staat, ook als er veel wind of tocht aanweig is. Een kleine kast en smalle geleiders maken deze insectenwering geschikt voor bijna ieder raam- of deur.

Mogelijkheden en garantie

 • Uitvoering Raam rolhorren worden standaard geleverd met een kliksluiting. Het gaas zit aan de zijkanten opgesloten in de aluminium geleiding en staat hierdoor altijd netjes strak gespannen. Op deze manier kan het horgaas niet loswaaien en kapotgaan. Een minder solide mogelijkheid is een rolhor met magneetsluiting. Bij dit product zit het gaas los van de geleiders en kan het met een te hoge windbelasting uit de profielen waaien. Onze rolhordeur is altijd uitgevoerd met een magneetsluiting en het gaas zit niet vast aan de geleiders. Dit is om te voorkomen dat het horgaas kapot gaat bij verkeerd gebruik.
 • Kleuren Het frame is standaard verkrijgbaar in 5 verschillende ral kleuren, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs) of structuurlak naar keuze. Het speciale PPP gaas is standaard zwart.
 • Bedieningen Door gebruik te maken van een degelijk veersysteem kunt u rolhorren gemakkelijk heen- en weer bewegen. De insectenwering is gebruiksvriendelijk en rolt altijd netjes op.
 • Breedte en Hoogte Rol hordeuren zijn verkrijgbaar in een aantal standaard maatvoeringen. De maximale maat is een breedte van 120 cm met een hoogte van 260 cm. Raam rolhorren voor leverbaar tot een breedte van 160 cm met een hoogte van 200 cm.
 • Garantie en levertijd Rolhorren van Unilux worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het systeem en 1 jaar op het gaas. De insectenwering is binnen 3 weken netjes gemonteerd.

 

Rolhorren hebben vele voordelen:

 • Nu standaard met extra stevig PPP gaas
 • Verkrijgbaar voor zowel ramen als deuren
 • Degelijk systeem met uitsluitend aluminium profielen
 • Geschikt voor binnen- en buiten montage
 • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
 • Oprolbaar als u het in de winter niet gebruikt

 

Als we de rolhorren komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende oplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
mevr. Polly Neeter
Door

mevr. Polly Neeter

op 14 May 2015

na 15 juni neem ik graag kontakt op met u over rolhorren. ik ben dan pas terug uit buitenland.

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 01 Jun 2015

Bedankt voor de positieve reactie en e-mail. U kunt een advies afspraak maken via de planner. Ik kom dan graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Tot dan.

Reactie plaatsen