Degelijke en solide insectenwering met Vaste horren, standaard met extra stevig PPP gaas
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Degelijke en solide insectenwering met Vaste horren, standaard met extra stevig PPP gaas

Vaste horren van onze van onze leverancier Unilux kunnen tegen een stootje. Deze insectenwering is zowel aan de binnen- als buitenzijde te monteren en verkrijgbaar in een versie voor ramen en deuren.

Omdat de vaste horren standaard geleverd worden met PPP gaas is het de ideale insectenwering als u huisdieren heeft. Dit speciale gaas is extra stevig en door de open structuur haast niet zichtbaar.

Het is ook mogelijk om vaste deurhorren te laten voorzien van een kattenluik, zodat u katten naar buiten kunnen zonder de hordeur te slopen.

Mogelijkheden en garantie

 • Uitvoering Vaste deurhorren zijn standaard leverbaar in scharnierende of schuivende versie. De scharnierende hordeur kunt u laten voorzien van een geïntegreerde handgreep of in een zelfsluitende uitvoering. Voor schuifpuien is de schuivende hordeur de ideale oplossing. De geleiders en gelagerde wielen garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De vaste raamhorren zijn verkrijgbaar in een versie voor op- en in het kozijn. Als u een kunststof kozijn heeft met een draai- kiepraam wordt het systeem eenvoudig tussen het raam geklemd. Op deze manier heeft u een effectieve insectenwering als het raam volledig geopend of gekanteld is.
 • Kleuren Het frame is standaard verkrijgbaar in 5 verschillende ral kleuren, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs) of structuurlak naar keuze. Het gaas is standaard zwart en naar wens te leveren in een extra stevige pet uitvoering.
 • Bedieningen Door gebruik te maken van solide scharnieren en teflon lagers zijn de scharnierende en schuivende deurhorren duurzaam en gebruiksvriendelijk. De raamhorren zijn eenvoudig te verwijderen. U pakt het hele frame uit het raam en kunt het op deze manier eenvoudig opbergen of schoonmaken.
 • Breedte en Hoogte Vaste deurhorren zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen, op deze manier is er voor elke deur wel een oplossing. Vaste raamhorren zijn leverbaar tot een breedte van 120 cm met een hoogte van 240 cm .
 • Garantie en levertijd Horren van Unilux worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het systeem en 1 jaar op het gaas en koorden. De insectenwering is binnen 3 weken netjes gemonteerd.

 

Vaste horren hebben vele voordelen:

 • Nu standaard met extra stevig PPP gaas in de kleur zwart
 • Leverbaar voor zowel ramen als deuren
 • Perfect geschikt voor mensen met huisdieren
 • Geschikt voor binnen- en buiten montage
 • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
 • Verkrijgbaar in scharnierende of schuivende uitvoering

 

Als we de vaste horren komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende oplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen