Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aan
Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aanBrochure aanvragen

Page content

article content

Met een Weinor Terrazza geniet u ook tijdens regenachtige dagen van het buitenleven

Het is genieten onder een Weinor Terrazza! De terrasoverkapping heeft een prachtig design en is opgebouwd uit elegante profielen met een hoge belastbaarheid.

In combinatie met een terrasverwarmer en dimbare led verlichting maakt deze overkapping het mogelijk om tot in de late uurtjes en zelfs in voor – en naseizoen lekker lang buiten te kunnen zitten.

Veiligheidsglas en zonwering

Gelaagd veiligheidsglas van 10 of 12 mm is standaard en zorgt voor optimale transparantie. Vanzelfsprekend hebben we ook een bijpassende zonwering, waardoor het onder deze luxe terrasoverkapping heerlijk koel blijft.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Een grote diversiteit aan modellen maakt de overkapping geschikt voor elk type woning. Naar wens kunt u de wanden afsluiten met glazen panelen. Deze panelen zijn leverbaar in vaste- of schuivende uitvoering. Een andere optie is om uw veranda af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden.
  • Kleuren  Het frame is standaard verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en 9 structuurlakken, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur (meerprijs).
  • Breedte en Hoogte  De maximale breedte is 700 cm met een diepte van 600 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De Weinor Terrazza wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

Een Weinor Terrazza heeft vele voordelen:

  • Standaard geleverd met gelaagd veiligheidsglas van 10 of 12 mm
  • Helemaal voorbereid voor een zonwering op- of onder de overkapping
  • Geïntegreerde led verlichting en terrasverwaming mogelijk
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Uw tuinmeubels kunnen de gehele winter droog buiten blijven staan

 

Als we de terrasoverkapping komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een perfecte terrasoplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Gratis advies op maat!
Maak direct een afspraak voor klantgericht advies op een tijdstip wanneer u het uitkomt.
Gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.
Johan de Kreek
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse volledig up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering in terrasoverkappingen, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.

Comment Section

0 reacties op “Met een Weinor Terrazza geniet u ook tijdens regenachtige dagen van het buitenleven

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.