Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aan
Inspiratie nodig? Vraag dan een gratis brochure aanBrochure aanvragen

Page content

article content

Screens zijn dé effectieve zonwering met doorzicht naar buiten

Met screens gaat u voor een doeltreffende zonwering die gemakkelijk op elke plaats te monteren is.

Er is keuze uit twee verschillende modellen: de windvaste screen met rits en de traditionele screen die niet windvast is en daarom ook niet altijd toe te passen.

Beide modellen worden geleverd met een schimmel en rotvrij glasvezeldoek wat 85% van het zonlicht filtert en het uitzicht naar buiten blijft behouden. Naar wens zijn screens ook leverbaar met een verduisteringsdoek.

Standaard- of windvaste screen ?

In mijn ervaring is het grote nadeel van een standaard screen het scheuren van het doek, omdat de eind gebruiker het naar beneden laat met te veel wind. Met een windvaste screen voorkomt u dit probleem. Bij deze uitvoering zit het doek aan de zijkanten vast aan het frame met een rits zodat de wind geen vat heeft op het doek.

Gaat u echt voor volledige verduistering? Dan kunt u het beste een rolluik aanschaffen. Kijk voor dit product eens op onze pagina rolluiken.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering U kunt kiezen uit een kast met ronde of afgeschuinde vormgeving in 85, 95 en 120 mm, geheel afhankelijk van de hoogte en breedte van de ramen.
  • Kleuren Het frame is standaard wit, crèmewit, antraciet of zwart structuurlak. Naar wens is het frame ook in iedere gewenste ral kleur(meerprijs) . Screens zijn standaard voorzien van Swela Screendoek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een handbediening met band, koord of slingerstang is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een elektrische bediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de screen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 650 cm met een hoogte van 600 cm. Als je ramen nog breder zijn kunnen we de screens aan elkaar koppelen, op deze manier zijn echt alle afmetingen te leveren.
  • Garantie en levertijd Screens worden geleverd met 7 of 5 jaar fabrieksgarantie en zijn binnen 4 weken netjes gemonteerd.

bekijk voorbeelden-zsm zonwering

Screens hebben vele voordelen:

  • Met glasvezeldoek weert u 85% van het zonlicht en kunt u gewoon naar buiten blijven kijken
  • Leverbaar in zeer grote afmetingen
  • Optimale bescherming tegen warmte en UV straling
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 of 5 jaar
  • Standaard verkrijgbaar met ronde of afgeschuinde kast

Als we de screens komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende zonwering met een lange levensduur.

Terug naar boven

Gratis advies op maat!
Maak direct een afspraak voor klantgericht advies op een tijdstip wanneer u het uitkomt.
Gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.
Johan de Kreek
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse volledig up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering in terrasoverkappingen, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.

Comment Section

1 reactie op “Screens zijn dé effectieve zonwering met doorzicht naar buiten

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.