Paneelgordijnen zijn decoratief en stijlvol voor openslaande deuren of schuifpui 
02 januari 2015 
1 min. leestijd

Paneelgordijnen zijn decoratief en stijlvol voor openslaande deuren of schuifpui 

Paneelgordijnen is een product wat bestaat uit een rails waarin brede verticale lamellen (panelen) heen – en weer kunnen schuiven.

Het maakt uw kamer decoratief en is ideaal toe te passen voor schuifpuien of openslaande deuren. Het product is ook perfect te gebruiken als scheidingswand tussen twee kamers.

Verschillende stoffen

Kiest u voor de polyester stoffen, die ook voor rolgordijnen gebruikt worden, dan zijn deze voorzien van een coating zodat de panelen een strakke uitstraling hebben. De gordijnstoffen hebben een iets minder strakke, maar wel een warme uitstraling en zijn tevens wasbaar.
[RPG id=1072]

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Model 1: met één kleur per paneel. Model 2: met verschillende kleuren in één rails. Wilt u echt iets decoratiefs, kies dan voor model 3 waarbij de panelen geleverd worden in diverse kleurencombinaties, naar wens met houten of aluminium baleinen in diverse kleuren.
  • Kleuren  U heeft de keuze uit meer dan 400 polyester en ruim 150 gordijnstoffen. De standaard rails is leverbaar in wit en aluminium. Bent u op zoek naar een trendy en chique uitstraling? Kies dan de design rails van gepolijst aluminium of RVS- satin.
  • Bedieningen  Een koordbediening of een schuifstang is standaard. Gaat u helemaal voor gemak? Kies dan een elektrische bediening. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de paneelgordijnen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte  De maximale breedte is 850 cm met een hoogte van 300 cm.
  • Garantie en levertijd  Raamdecoratie wordt geleverd met 2 jaar garantie en is binnen 2 weken netjes gemonteerd.

 

Paneelgordijnen hebben vele voordelen:

  • Bijzonder geschikt voor schuifpuien, openslaande deuren en andere grote raampartijen
  • Keuze een trendy design rails van gepolijst aluminium of RVS- satin
  • Beschermen uw meubels tegen verkleuring door schadelijke UV straling
  • Perfect  toepasbaar als scheidingswand tussen twee ruimtes
  • Verkrijgbaar in twee soorten stoffen: polyester of gordijnstof (wasbaar)

 

Als we de paneelgordijnen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende raamdecoratie met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Seema
Door

Seema

op 29 Apr 2017

Ik zou graag informatie willen over verticale brede 25cm stoffen lamellen met aluminium baleinen

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 01 May 2017

Beste heer/ mevrouw, Bedankt voor de reactie. Ik heb uw aanvraag ontvangen via het contactformulier. De informatie komt uw kant op.

Reactie plaatsen