Plissé en duette gordijnen zijn sfeervolle raamdecoratie met gevouwen of honingraat stoffen
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Plissé en duette gordijnen zijn sfeervolle raamdecoratie met gevouwen of honingraat stoffen

Een plissé gordijn is samengesteld uit gevouwen plooien van polyester stoffen, die naar keuze warmtewerend zijn door gebruik te maken van een metallic buitenzijde.

Een duette gordijn bestaat uit een stof die in de vorm van honingraatcellen is opgebouwd, waardoor het een isolerende functie heeft. Er is een ruime keuze aan stoffen en ik heb het persoonlijk nog niet meegemaakt dat er geen kleur naar wens bij zit.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Plissé gordijnen zijn naar keuze te leveren in een plooibreedte van 20 of 50 mm en Duette in 25 of 45mm. Bepaal zelf de uitvoering top- down (boven- beneden) of standaard bovenin vast.
  • Kleuren De kleur van het systeem is standaard in wit, crème wit, antraciet, aluminium en brons. Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal vlamvertragende (FR) stoffen beschikbaar, speciaal geschikt voor kantoren.
  • Bedieningen  Een koord- of kettingbediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak? Kies dan een elektrische bediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de plissé en duette te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets
  • Breedte en Hoogte  De breedte is afhankelijk van het model en maximaal 400 cm met een hoogte van 400 cm.
  • Garantie en levertijd  Raamdecoratie wordt geleverd met 2 jaar garantie en is binnen 2 weken netjes gemonteerd.

 

Plissé en duette raamdecoratie heeft vele voordelen:

  • Duette gordijnen hebben een isolerende waarde (energiebesparing)
  • Verkrijgbaar met warmtewerende stoffen voorzien van een metallic coating
  • Beschermen uw meubels tegen verkleuring door schadelijke UV straling
  • Bepaal zelf de uitvoering top- down (boven- beneden) of standaard bovenin vast
  • Leverbaar voor draai- kiep ramen en dakramen

 

Als we de plissé of duette komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende raamdecoratie met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Ricardo
Door

Ricardo

op 16 Apr 2017

Hallo, Wat kost bij u een plissé in de afmetingen 320cm breed x 190cm hoog?

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 01 May 2017

Beste Ricardo, Bedankt voor de reactie. Dat is volledig afhankelijk van de gekozen bediening (ketting, elektrisch, smart-cord), de kleur stof in verschillende transparantie en prijsgroepen. Het is erg lastig om zo een prijs af te geven, want dan krijgt u wellicht een verkeerd beeld. Als u wat specifieker kan zijn in gewenste stof (transparant, semi-transparant, verduisterend) en de bediening dan kan ik een offerte op maat verzorgen.

Reactie plaatsen