Rolgordijnen zijn decoratief en bieden optimale bescherming tegen verkleuring van uw interieur
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Rolgordijnen zijn decoratief en bieden optimale bescherming tegen verkleuring van uw interieur

Een rolgordijn is eigenlijk een heel simpel en degelijk systeem. Door het gordijn op- en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval en inkijk bepalen.

Er is een ruime keuze aan stoffen en ik heb het persoonlijk nog niet meegemaakt dat er geen kleur naar wens bij zit.

Geschikt voor ieder interieur

Voor een modern interieur is er de screenstof, een trendy interieur de Japanse Washi of een verduisterende stof voor de slaapkamer. Naar wens kunnen we de rolgordijnen zelfs leveren met houten- of aluminium baleinen, zo geeft u het product een extra chique uitstraling.

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Rolgordijnen zijn speciaal voor u op maat gemaakt en leverbaar in 6 verschillende modellen. Traditionele montagesteunen, montageprofiel, een luxe cassette variant en twee verschillende uitvoeringen voor dakramen.
  • Kleuren  U heeft een ruime keuze uit meer dan 500 stoffen die volledig aansluiten bij je interieur. Het systeem en bijpassende ketting worden geleverd in wit, crème, bruin,grijs of zwart en zijn geheel naar eigen smaak te kiezen. Wilt u een RVS look of andere uitstraling ook dit is mogelijk.
  • Bedieningen  Een kettingbediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak? Kies dan een elektrische bediening. Vanzelfsprekend is het mogelijk om het rolgordijn te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte  De maximale breedte is afhankelijk van het model en leverbaar tot maximaal 500 cm breed met een hoogte van 550 cm.
  • Garantie en levertijd  Raamdecoratie wordt geleverd met 2 jaar garantieen is binnen 2 weken netjes gemonteerd.

 

Rolgordijnen hebben vele voordelen:

  • Ruime keuze uit trendy stoffen zoals screen, washi of nature fabrics
  • Leverbaar als XL systeem tot een breedte van 500 cm
  • Beschermen uw meubels tegen verkleuring door schadelijke UV straling
  • Verschillende systeemkleuren, ook in geborsteld aluminium en RVS design
  • Brandvertragende, badkamerkwaliteit en verduisterende stoffen in één collectie

 

Als we de rolgordijnen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende raamdecoratie met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen