Vouwgordijnen zijn decoratief en stijlvol in strakke of gedrapeerde uitstraling
02 januari 2015 
2 min. leestijd

Vouwgordijnen zijn decoratief en stijlvol in strakke of gedrapeerde uitstraling

Vouwgordijnen is een product waarbij de stof door koorden op- en neer kan worden gelaten. De stof wordt hierbij opgevouwen.

Onze collectie is samengesteld uit stoffen bestaande uit polyester garen voor een goede kleurechtheid, kwaliteit en gemak in onderhoud.

Uw eigen design bepalen

Wilt u het vouwgordijn volledig zelf samenstellen, kies dan uit één van de stofsoorten in een reeks van 135 uni kleuren en bepaal hierbij een eigen dessin. Op deze manier ontstaan er ontelbare combinaties, die volledig bij ieder interieur passen.

Mogelijkheden en garantie

 • Uitvoering  Vouwgordijnen worden geleverd met- of zonder baleinen, aan voor- of achterzijde, afhankelijk van het gewenste model en uitstraling. Naar wens kan het gordijn verfraaid worden met een contrasterende kleur afwerkband of uitgevoerd in het populaire Top/ Down ( boven- beneden) systeem.
 • Kleuren  De rails en ketting zijn leverbaar in wit, crème, zwart, donkerbruin, aluminium en RVS (glans).
  Met de ruime keuze aan dessins en de verschillende stofsoorten is het mogelijk je vouwgordijn volledig aan te passen aan jouw eigen wensen.
 • Bedieningen  Een kettingbediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak? Kies dan een elektrische bediening. Vanzelfsprekend is het mogelijk om vouwgordijnen te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
 • Breedte en Hoogte  De maximale breedte is 1000 cm met een hoogte van 500 cm, geheel afhankelijk van het gekozen model.
 • Garantie en levertijd  Raamdecoratie wordt geleverd met 2 jaar garantie en is binnen 2 weken netjes gemonteerd.

 

Vouwgordijnen hebben vele voordelen:

 • Leverbaar in zeer grote afmetingen tot 10 meter breedte
 • Ook verkrijgbaar met verduisterende voering
 • Beschermen uw meubels tegen verkleuring door schadelijke UV straling
 • Wasbare stoffen (onder voorschriften)
 • Rails en ketting in diverse standaard kleuren, wit, crème, zwart, aluminium en RVS

 

Als we de vouwgordijnen komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende raamdecoratie met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage. Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt. Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen