Een flexibele SunCircle textieloverkapping maakt het mogelijk om te genieten van zomerse dagen
03 januari 2015 
1 min. leestijd

Een flexibele SunCircle textieloverkapping maakt het mogelijk om te genieten van zomerse dagen

Een SunCircle textieloverkapping is een oprolbare zonwering waarbij het doek door zijprofielen (liggers) heen – en weer wordt geschoven. Een systeem met sterke veren en slijtvaste koorden zorgen ervoor dat het doek goed strak blijft staan.

Degelijke staanders (poten) zorgen ervoor dat het systeem extra veilig is voor windvlagen en soepel op- en neer te bewegen is.

Flexibele terrasoplossing

De SunCircle textieloverkapping is uitstekend geschikt als flexibele oplossing voor uw terras. De zonwering is veel stabieler dan een knikarmscherm en optimaal te plaatsen op grote terrassen.

Een fraaie lichtlijst met led verlichting en een terrasverwarming zorgen ervoor dat u tot in de late uurtjes van uw terras kunt genieten.

[RPG id=1448]

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering SunCircle gebruikt degelijke aluminium profielen om optimale duurzaamheid te kunnen garanderen. Naar wens kunt u de voorzijde en zijkanten afsluiten met verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een oprolbare screen. Een andere optie is om uw textieloverkapping af te sluiten met houten- of kunststof rabatdelen en aluminium wanden. Het is ook mogelijk om de staanders (poten) en dwarsbalk te leveren in hout of een combinatie van aluminium bekleed met hout.
  • Kleuren Het frame is standaard crèmewit of black metallic structuurlak, naar keuze ook te leveren in iedere gewenste ral kleur(meerprijs). De SunCircle textieloverkapping is standaard voorzien van Swela SunSilk polyester doek in een kleur naar keuze.
  • Bedieningen Een elektrische bediening is standaard. Gaat u helemaal voor gemak, kies dan een afstandsbediening voor optimaal comfort. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de zonwering en ook de led verlichting en terrasverwarming te bedienen via de Somfy App voor smartphones en tablets.
  • Breedte en Hoogte De maximale breedte is 600 cm met een diepte van 400 cm. Voor grotere afmetingen is het mogelijk de systemen aan elkaar te koppelen. Op deze manier is zo ongeveer elke maatvoering mogelijk.
  • Garantie en levertijd De textieloverkapping wordt geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie en is binnen 4 weken netjes gemonteerd.

Een SunCircle textieloverkapping heeft vele voordelen:

  • Keuze uit wel- of geen vaste dwarsbalk aan de voorzijde
  • Windvast door gebruik van degelijke staanders (poten)
  • Een fraaie lichtlijst met led verlichting en terrasverwaming mogelijk
  • Ruime fabrieksgarantie van 7 jaar
  • Mogelijkheid om de zijkanten en voorzijde af te sluiten met screens of vaste wanden

Als we de SunCircle textieloverkapping komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een perfect passende terrasoplossing met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Tom
Door

Tom

op 26 Jul 2016

Hallo, Wij zijn op zoek naar een zonwering/textiel overkapping van 5500 mm breed en een uitval van 5000 mm. Het liefst elektrisch bediend met afstands bediening.

Johan de Kreek
Door

Johan de Kreek

op 26 Jul 2016

Bedankt voor de interesse. Een textieloverkapping met een breedte van 5,5 meter en een diepte van 5 meter is een mogelijkheid. Dit product zal dan voorzien worden van een extra geleider voor de stevigheid. Mijn advies is om te kijken of een pergola zonwering een optie is, deze is veel beter wind- en regenbestendig. " rel="nofollow" target="_blank">https://zsm-zonwering.nl/terrasoverkappingen/pergola-zonwering/">

Reactie plaatsen