Perfectfit is het raamdecoratie systeem voor kunststof kozijnen zonder schroeven
02 januari 2015 
1 min. leestijd

Perfectfit is het raamdecoratie systeem voor kunststof kozijnen zonder schroeven

De naam, Perfectfit, geeft al weer waarom u dit product moet hebben als raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Het is een vier kaderig frame dat tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze clips worden tussen het glas en de glaslatten geklemd, waardoor er niet geschroefd hoeft te worden.

Rolgordijn, plissé of aluminium uitstraling ?

Stoffen kiest u uit de uitgebreide rolgordijn- of plissé en duette collectie, waarbij de rolgordijn stoffen ook verduisterend te verkrijgen zijn. Wilt u liever aluminium raamdecoratie? Maak dan een selectie uit onze jaloezie collectie.
[RPG id=1126]

Mogelijkheden en garantie

  • Uitvoering  Perfectfit is een vier kaderig frame dat tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks zichtbaar zijn.
  • Kleuren  De profielen zijn leverbaar in de kleuren wit, crème wit en aluminium. Stoffen kiest u uit onze jaloezie, rolgordijn- of plissé en duette collectie, waarbij de rolgordijn stoffen ook verduisterend te verkrijgen zijn.
  • Bedieningen  Standaard te bedienen met een greep (schuif) of koordbediening. Bij jaloezieën kantelen de lamellen door gebruik van een kantelstang.
  • Breedte en Hoogte  Perfectfit is geschikt voor bijna alle kunststof ramen en deuren. De maximale breedte is 140 cm met een hoogte van 200 cm.
  • Garantie en levertijd  Raamdecoratie wordt geleverd met 2 jaar garantie en is binnen 2 weken netjes gemonteerd.

Perfectfit raamdecoratie heeft vele voordelen:

  • Ideale toepassing voor kunststof kozijnen zonder schroeven
  • Volledig geïntegreerd in uw kozijn
  • Leverbaar als plissé, duette, jaloezie en rolgordijn uitvoering
  • Standaard keuze uit diverse profielkleuren wit, crème, aluminium, grijs of antraciet
  • Beschermen uw meubels tegen verkleuring door schadelijke UV straling

Als we de perfectfit komen opmeten geven we een goed advies over de verschillende modellen, zodat u gegarandeerd bent van een goed passende raamdecoratie met een lange levensduur.

Terug naar boven

Over de schrijver
Oprichter en mede eigenaar van ZSM Zonwering Service en Montage.Van kinds af aan opgegroeid met het vak en door de brede interesse helemaal up-to-date met de ontwikkelingen in de markt.Klantgerichte advisering over terrasoverkappingen, pergola's, zonwering, raamdecoratie en gerelateerde artikelen is de passie.
Reactie plaatsen